Negotinski virus 2
Collapse
X
-
Ofarbaj branike u boji auta,bice opasnijiOriginally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
-
-
-
Uhh, extra izgleda, probao ja da slikam, al ne vredi, nemam blic na telefonu, mnogo lose se vidi
Uzivo auto je
reci mi samo kako Vlada uspeo da te ubedi da skines plin?
Al ozbiljno, opisi mi razliku. Ja sam samo jedan auto na plin vozio i to 15minuta... Tako da bi voleo da mi opises razliku
Comment
-
-
Originally posted by mishkomUhh, extra izgleda, probao ja da slikam, al ne vredi, nemam blic na telefonu, mnogo lose se vidi
Uzivo auto je
reci mi samo kako Vlada uspeo da te ubedi da skines plin?
Al ozbiljno, opisi mi razliku. Ja sam samo jedan auto na plin vozio i to 15minuta... Tako da bi voleo da mi opises razliku
Comment
-
-
PrelepaOriginally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
Comment