Moja vektra

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dzoni_mkv
    CBC Senator XXL
    • 29.04.2007
    • 875
    • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Moja vektra

Evo i mog automobila. Vektra 1.6 8v 75ks. Od opreme NISTA znaci KLOT. Nema veze meni dovoljno od tacke A do B sigurno i udobno, posle praznika treba da je registrujem. U planu nista ozbiljno samo tekuce odrzavanje /ulje, filteri, gume, dijagnostika, svecice, bez zupcastog koji je menjan pre 2k kilometara/ i naravno LPG. Koji i gde cu odluciti kada malo bolje pojurim po forumu.

Evo dve slikice bice jos kada je operem i kada uzmem neki bolji aparat posto sam izvukao prvi iz rafa i fotografisao.

You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

• ferry
    CBC Veteran
    • 31.01.2007
    • 101
    • Beograd

E pa nek' je sa srecom.

Comment

• civi
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2005
      • 1492
      • Pozarevac

Extra motor za odrzavanje, i extra pouzdan ali malko preslab za tu karoseriju
      Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
      - Kako to misliš, kočim?

Comment

• Dzoni_mkv
        CBC Senator XXL
        • 29.04.2007
        • 875

Originally posted by civi
        Extra motor za odrzavanje, i extra pouzdan ali malko preslab za tu karoseriju
        Malo vise preslab za moj ukus ali sta da se radi. Bilo je da uzmem ovo (porodicno nasledje) i da ulozim u zamenu onoga sto nije radjeno na njemu jer iskreno u Srbiji nije ni vozen (50 000 km) nesto mnogo iako je uvezen 2000-te, ili neki star auto pa da opet spucam sve pare u njega. Ovako dobio sam auto o kome znam sve tako da sam miran oko njegovog stanja.

Mada 2.0 16V iz nekog strengera moze lako da se ugnezdi pod haubu samo ako se nadje u pravom trenutku

Comment

• ToNcA
          CBC Senator XXL
          • 31.01.2006
          • 868
          • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
          • Mazda 6 2.0d

NIsam ni znao da ih je bilo 1.6 8V. MOtor jeste slab ali pretpostavljamn da je izdrzljiv "kao mazga". U svakom slucaju - lepo da je izvozas!

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• civi
            CBC Senator XXL
            • 26.07.2005
            • 1492
            • Pozarevac

Ma u servis dolaze sa preko 300kk i nije im nista....
            Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
            - Kako to misliš, kočim?

Comment

• Dzoni_mkv
              CBC Senator XXL
              • 29.04.2007
              • 875

@ToNcA HVALA!

@civi iz tvoje tastature u bozije usi. Sada je na 181k km. Kada je kupljen imao je oko 130k 2000-te. Nije jevtino placen u Nemackoj i nije preko preprodavaca vec ga je tamo kupio za mog dedu rodjak. Mislim da je kilometraza prava. Mada.....da je slabacak jeste.

Comment

• stefanves
                CBC Senator XXL
                • 10.12.2006
                • 1351
                • BG

Bas nista nema od opreme, ni servco, ABS, radio, air-bag....?
                Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• zux
                  CBC Senator XXL
                  • 10.05.2005
                  • 773
                  • Beograd-Filmski grad

hehe pa to sto si nabrojao je standard u svim vektrama, tako da se i ne racuna kao neka oprema
                  inace vektrica moze fino da se sredi
                  samo napred

Comment

• Dzoni_mkv
                    CBC Senator XXL
                    • 29.04.2007
                    • 875

Upravo tako zux nabrojano je standardna oprema osim suvozacevog airbag-a koji je verovatno doplacen posto vektre tog godista i bez opreme imaju rupu gde je suvozacev airbag tako da predpostavljam da je jedino to bila doplata. Sve ostalo NEMA. Cak ni prozore na "struju".

Gledam to sa vedrije strane, nema sta da se pokvari

Comment

• civi
                      CBC Senator XXL
                      • 26.07.2005
                      • 1492
                      • Pozarevac

Ima jos kako ,al necu da te smaram i bedacim....
                      - Kako to misliš, kočim?

Comment

• Dzoni_mkv
                        CBC Senator XXL
                        • 29.04.2007
                        • 875

Mozes slobodno, danas sam se razocarao. Treba da se odradi jedan dobar servis trapova. Svi gumeni delovi su na*ebali verovatno sto je auto dugo stajao. Neke gumice su malo ispucale. Mislim nista strasno ali za mene je to dovoljan signal da menjam sve zivo + je izuzetno nizak profil guma doprineo da neke stvari stradaju brze jer je auto bio izuzetno tvrd. Tako da sam danas po*****o i lepo rekao ljudima da naruce sve sto treba tako da sutra menjam sve sto na trapovima moze da se zameni. Kad ide tele nek ide i uze.

Tako da civi mozes slobodno da pricas ne nerviram se vise

Comment

Working...
                        X