S2000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DC2R
    CBC Senator XXL
    • 06.12.2005
    • 334
    • Perth Australia

S2000

Evo momci da vam predstavim moju novu hondicu
    u pitanju je S2000, 2001 god, crveno crni interior, srebrena sa crnim standardnim felgama (16"), gume su brigstone potenza (prednje 205/50 a zadnje 225/50), auto je standardan bez ikakvih modova (osim ofarbanih feludza), veoma je ocuvan i ima predjenih 48000km sa redovnim servisima itd.

Planova za tuning ima ali nista preterano posto je auto fabricki vec dosta dobro izbalansiran, nesto ce se poraditi na izduvu tako da bi se dobio malo zesci zvuk i mozda neka poboljsanja na suspenziji, sto se tice izgleda eventualno bi kasnije stavio neki lip napred tako da dobije race/JDM look

Evo par slika

• civi
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1492
    • Pozarevac

Ahhhhhhhhhhh, el ti neko reko da te mrzim , naravno salim se makina je za 10+ apsolutna perverzija....jedina masina kojoj turbo ne trba , ma sta da ti pricam uzivaj
    Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
    - Kako to misliš, kočim?

Comment

• starac vujadin
      CBC Senator XXL
      • 27.08.2005
      • 2617
      • Stari grad

Lepo je sto se na forumu povecava kvalitet i nivo kola! Slike su jako lepe! Nem sta ti pozelim u vezi S2000, sve je ocigledno

Comment

• Vocko
        CBC Senator XXL
        • 25.04.2005
        • 4556
        • nBGd

Sad moras da se uclanis u HCS

Comment

• DC2R
          CBC Senator XXL
          • 06.12.2005
          • 334
          • Perth Australia

Hvala momci, ako bude bila kao i sve predhodne honde sto sam imao onda ce biti sve ok, znaci samo sipaj gorivo, menjaj ulje i gazi hehe

Sto se tice clanarstva u HCS, pa ja se vec osecam kao clan, barem mentalno kad je predaleko da prisustvujem fizicki hehe, non stop visim na forumu, ja vam dodjem kao neki inostrani clan hehe

Comment

• foRce
            CBC Senator
            • 03.11.2005
            • 213
            • Novi Beograd
            • Honda Accord Sport, Rover 600

Nema sta,svaka cast,neka te sluzi dugo dugo i samo polako,nikako preko 6.000 rpm LOL ,uzivaj!

Comment

• montoya
              CBC Član
              • 05.04.2007
              • 44

Retko kada saljem komentare uglavnom citam ali ovaj auto zasluzuje da se oglasim Prelepo izgleda, po meni spustanje, distancijali ...

Odlicno jos jednom.
              Zasto ste mi uklonili potpis ???

Comment

• jevtic
                CBC Senator XXL
                • 26.11.2006
                • 729
                • beograd

respect!
                ex - fabia 1.9 tdi
                golf 2.0 tfsi

Comment