Resio sam da napravim atmosferca od turbaka! Hebes turbo, gde to moze da valja....
Nadam se da ce sutra biti sve zavrseno, pa cu postaviti jos fotki i detalje sta je sve uradjeno. Morao sam nesto da pokvarim, dosadno je bilo da sve bude ispravno.
pa mozda je sad napolju
ali ja sam ubedjan da vidim turbinsko kolo cvrsto zashrafljeno za downpipe kod lambda sonde
vidim i WG
i vidim da je kod race verovatno
pozajmio sam vozilo pa cu da banem da vidim kako napreduje
Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
Legao novi turbo, glava, dizne....diskovi 312mm, N75 ventil, DV i jos par sitnica. Bilo je par decijih bolesti nakon sklapanja, ali se sve sredilo. Jako lepo radi i jos lepse ide... cekamo Gumu da malo mapiramo i to je to.
Jao, pa tebi je ovde metalna usisna. Mogao si jeftinije da prodjes i ugradis venturi... Pretpostavljam da ce biti dosta veca snaga u odnosu na nekadasnjeg golfa?
Sobica je konacno gotova i sad mogu na miru da radim na svom autu, a da me ne prekidaju svaka 2 minuta sa pitanjem "...a koliko je plin za moj auto? ", "Koji auto?" "...pa kako koji, moj, onaj crveni.." .
Mis se ne odvaja od brm,brmova, tako da vec vidim ko ostaje u servisu.
@ srki
Nece biti nista specijalno velika snaga, jedino sto ce biti skroz safe varijanta. Planirano je oko 200kS, sto je pristojan skok u odnosu na fabriku.
@kani
RS ce biti jednog dana, nadam se...a trebace mi segrt da pere delove.
Comment