Malo se budzila muzika
Glavna jedinica : Pioneer KEH-P8600R koji mi je mnogo drag i mocno izgleda i kod mene je vec 10 tak godina + prikljucak za mobilni telefon NOKIU ( nesto ja budzio al radi eXtra ) pustanje muzike sa fona na kas+hands free . http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... rint?tab=B
Napred Zvucnici : Srednji su SoundLab profesional i njihove skretnice
+tviteri (to je neka kucna varijanta tj dj pa sam ih ubacio u kola jer sam kuci napravio neke izmene a ovo mi leglo ko **** na nosu ) www.soundlab-gmbh.de
Pa ce Sony Amplifier na Magnat-e a kad se skupi vremena (Citaj para za jedno 30-60 dana) za neki bolji Subwoofer ovaj u penziju i to je to a za posle videcemo.
Kablovi DIC valjda al su svi uglavnom debeli ko omanji Palac
dok se neotvorim za neshto bolje cicncevi neki upleteni pozlaceni nesecam se imena
Joj slagacu te koji je kupljen u ap sportu u zemunu sa prodajnom cenom od 775 dinara komad sad ne znam koji je po imenu je**m li mu ime i ko ga napravi
U voznji na malom gasu , ali reko nesto gusi trza reko nesto oko corbe pa da ga produvam malo ja po gasu jer se nije ugasio auto kad osecam da nerade klipovi sa vozaceve strane parkiram sa strane rasirim plastikicu nema kaisa on dole visi reko do ja***
Pa boli upola posto je bokser zamisli da je redni onda bi tek bolelo
Malo sale ipak kada radis glavu zameni i drugi kais koji nije pukao narocito ako je marka za koju sam ti rekao ti kaisevi su izgleda krs totalni!
Videcemo kada se skine glava pa cemo znati tacno. Maler mi je sto posle generalne samo 15000 al idemo ispocetka . Da li neko zna jelte sad obe da se rade ono ravnanje ili samo ovu jednu ili da turim dve druge dobre i jos 16v pa tek onda da prasi ove tdi-jeve gti-jeve gsi-eve najace sto sam oprasio je A8 4.8 quattro pa kad zavrsim da moze i neki jaci da se odere.
Comment