Danas imao malo vremena uzeo slobodan dan sknuo usisnu granu hladnjak filter pare goriva ma ocistio sve oko leve glave posto sam sve to radio na parkingu ispred zgrade a danas za maler bilo kise kako otvorim haubu tako pocne kako zatvorim tako stane i nisam skinuo glavu samo odsrafio gornja 3 i jedan dole jedan popustio i bio mokar skroz
sutra ujutru pre posla nadam se da cu uspeti.
Jos jedan zavistan do srzi
Collapse
X
-
-
Evo upravo sada skinuh glavu u 2 nocu ispred zgrade i na sred ulice zajebato kad prodje bus pored tebe a ti lezis
posto sam radio ceo dan pa sam morao sada.
Hidro podizaci ko kada sam ih kupio nema lufta nema ogrebotine bregasta isto ni dlakica na njoj da se primeti znaci full glava vidno zdrava neznam kada skinem ventile izduvni su bas blago pokrivljeni usisni na mestu
Menjacu ih sve u svakom slucaju.
Sad ne znam da li da radim obradu glave eXtra je ili da proverim da nije kriva ali mozda je pametnije da se odradi .
Za sada toliko dalje nadam se najboljem ako ne budzim 16v ili da idem u eXtreme od 164 mislim da slavisa ima jedan sa svoje 3.0 V6
Comment
-
-
Comment
-
-
To si u pravu sto se tice finansija ali koji bi to auto bio za svaki dan mada cak i nije skupo to toliko.
Ima tog lika na youtube snimak iz dva dela ili tako nesto.
Inace pitao slavisu iz surcina koliko parica ventili za 8v 30e za 4 20e za glavu sa 4v 25e naravno bez bregaste podizaca i dekla ventila ali mi nesto jeftino nisam ocekivao tu cenu.
Trebao sam odmah da vidim sa slavisom ne da se cimam ovako.
edit: Cini mi se isao od gore ka dole jos brza varijanta kazem ti bas je lik
Comment
-
-
Comment
-
-
Danas pazario ventile sa sve glavu za 25 e
i jos neke sitnice
kuciste termostata ono sto se otvara jer kod mene hermeticko, plastikicu za ventilacioni otvor sa tri kruga ortak mi slomio jedan pa landara a i ubedljivo mi najdraza detelinica koju mi neki klinac skinuo pre cc 2 meseca uf kako sam tada po**zdeo zamisli 4 cappuccio valvole in rosso i quadrifoglio verde
(crvene metalne kapice ventila na gumama i zelenu detelinicu sa 4 lista)
Comment
-
-
Znaci glava je sa nekog italijana da neverujem koliko su ok ventili skoro da nema garezi el na plin bila odgovor NE pa se pitam KAKVO JE OVO BUDJAVO GORIVO KOD NAS smrc
Comment
-
-
O kvalitetu goriva nerazmisljam jos od 99-te kad su mi pukla dva klipa izmedju karika na 33-oci ,
istocim benzin i dam tastu da mesa i sipa u svog keca ,
al me nije poslusu vec sipao sve odjednom i za tri dana i njemu puknu isto izmedju karika ,
sad nije bas tako lose al je bitno da je najskuplje u okruzenju , kad bi cena pratila kvalitet bilo bi cudo .
Kad bi trebao da sklopis masinu?
Comment
-
-
Pa malopre mi odgovori M-power za delove.
Delovi stizu u sredu samo ne znam kada tacno cekam odgovor kada budem isao da kupim delove nosim i glavu na obradu ali ipak kod Djekic Bore-Buce u sarajevsku on je extra malko skuplji al da napravi napravi
cim mi je da odem do mikisona
Kad to bude gotovo samo da se spakuje znaci do subote bi trebalo da bude sredjena.
Comment
-
da sto pre osposobis
.

, samo nas muci finansiska struktura za to ,
Comment