Jos jedan zavistan do srzi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Tihomirce
    CBC Senator XXL
    • 06.09.2008
    • 443
    • Arandjelovac

Comment

• Blade
      CBC Veteran
      • 14.05.2007
      • 101
      • Zemun , Srbija
      • 4 5 Alfi

Je*ote stgla glava znaci ko nova ovaj sta ko novaaaa znaci sve pohvale za Djekic Boru -Bucu iz sarajevske !!!! e sad ako se bude imalo sutra vremena pakujemo i gassss
      viewtopic.php?p=286805#p286805

Comment

• Tihomirce
        CBC Senator XXL
        • 06.09.2008
        • 443
        • Arandjelovac

Znaci jos samo malo ovoga i ovoga
        pa ce da prsti na sve strane

Comment

• Blade
          CBC Veteran
          • 14.05.2007
          • 101
          • Zemun , Srbija
          • 4 5 Alfi

Skoro gotovo imam ja jos neke sitnice da sredim.

Pazi sad moljako drugara da mi stegne kilo kljucem glavu i na kraju se danas smorio posto je u guzvi opet, sta ces i oko 5 sati kraj radnog vremena svima cimnem Dragana iz zemuna (sa foruma Gandrak) kazem znam da je kraj radnog vremena ali samo da mi stegne glavu kilo kljucem odgovor ajde dolazi to je pravi covek koji razume alistu kad treba moze nema problema.

Ja tamo kad jedna pervzna 75 turbo znaci full autic prelepa malo prehladjena ali sredice Dragan to svaka cast vlasniku sa foruma je inace ali morao sam da je spomenem prelepo izgleda crna sa truglastim detelinicama sa strane .

Da nastavim od glave krenulo ali bilo mnogo vise posla iscimo se extra josh za milion gluposti posto sam ja skidao i ostavio brdo delova na svojim mestima koji nisu trebali da budu tu i uzupcio i promenuo spanere i kajiseve zatego namestio dotego 2 sata cimanja cena trebao je mnogo vise da naplati znaci svaka preporuka.

Jos imam neke sitnice da sredim ali posle prvog nema se vremena (citaj para)
          pa da palimo ljutu zver

PS:Hvala Draganu a kamen mi je pao sa srca i smesak jos dok me ortak slepovo jer sam bio za volanom moje alfe

Comment

• Tihomirce
            CBC Senator XXL
            • 06.09.2008
            • 443
            • Arandjelovac

Sta je jos ostalo ? Vidim da si u dilemi oko svecica , sta si odlucio , koje ce da stavis ?
            Jel ti fali sta od delova il samo treba da se vrati sve na svoje mesto ?
            Ubaci koju sliku o naprdku radova .

Comment

• Blade
              CBC Veteran
              • 14.05.2007
              • 101
              • Zemun , Srbija
              • 4 5 Alfi

Imam sve od delova ali nisam hteo da cimam Dragana da on namesta ponudio se on a nije zbog kesa nego je ipak ceo dan u toj novoj garazi u prvomajskoj u zemunu nije se posteno ni preselio a i nema grejanje jos sam dosao na kraj radnog vremena a danas bas hladno.
              Svecice imam neke goldenke 25hl sa 4 kraka ne znam koliko su presle ali nemoguce naci nove ali za prvu ruku nadam se da ce da rade ako ne imam neke bosh 4 kraka sa predjenih 150 km pa cemo njih da turimo kao krajnju soluciju.
              Inace sipam neko znj ulje i destilovanu vodu na dan dva jer zelim da ocistim ceo sistem tj ono sr*nje za ulje i ono drugo za vodu i za corbu pa se menja kad legne plata SELENIA 20k ili mozda SELENIA SPORT PURE RACE hladnjak PARAFLU UP i menjac TUTELA CAR MATRYX a svecice ako nadjem 25hl ako ne verovatno neke iridijumske NGK za 33 pa mora da valjaju za te pare e da i ode plata ali ce da vredi

Comment

• Blade
                CBC Veteran
                • 14.05.2007
                • 101
                • Zemun , Srbija
                • 4 5 Alfi

Slike cim zavrsim nemam kad da postavim. Odem rano ujutru na posao dodjem mrak i tako. ...

Comment

Working...
                X