Posto je moj drugar Dzoni,koji je inache vlasnik ovoga auta(ako ga uopste tako mozemo nazvati, s obzirom da mu pola shasijskih delova fali) bio nemaran da se ovde predstavi
,a ujedno i rad je saznati sta i kako chiniti dalje,zamolio me je da predstavim njegovog "ljubimca" na 3-4 tochka (zavisi kako kad)
?!?!
Dzoni,sorry,verovatno ces da me
kad vidis ovo...
Inache,u pitanju je Porsche 924,sa motorom XK 2.0 8V,"proshiren" 944 KIT-om,i zadnjim spojlerom "959 look",i kupljen je skoro u "nadi" (nadam se da nece sve ostati na tome,iako ga svi zezamo da je to nemoguce...DZONI IZVINI) da bude kompletno restauiran i sredjen...
A to izgleda ovako:

E ,zaboravio sam,kao sto i sami vidite,kad god se otpochnu neki "novi" radovi(nebitno limarijski,mehanichki...),uvek se "zagine" sa najmanje gajbom neke tekucine(ovoga puta red je pao na TUBORG)...
Presudite sami...
PozdraVW

Dzoni,sorry,verovatno ces da me

Inache,u pitanju je Porsche 924,sa motorom XK 2.0 8V,"proshiren" 944 KIT-om,i zadnjim spojlerom "959 look",i kupljen je skoro u "nadi" (nadam se da nece sve ostati na tome,iako ga svi zezamo da je to nemoguce...DZONI IZVINI) da bude kompletno restauiran i sredjen...
A to izgleda ovako:

E ,zaboravio sam,kao sto i sami vidite,kad god se otpochnu neki "novi" radovi(nebitno limarijski,mehanichki...),uvek se "zagine" sa najmanje gajbom neke tekucine(ovoga puta red je pao na TUBORG)...
Presudite sami...
PozdraVW
Comment