Pozdrav brate i dobro došao!Kad već pišemo i Fabiji imam informaciju iz Auto Čačka, da će krajem februara izbaciti jednu količinu Fabije po normalnoj ceni ali sa full RS opremom.Jedva čekam da je vidim jer sam pre izvesnog vremena video i sedeo u pravom RS-u i ostavio me otvorenih usta....
tepSIJA - Skoda Fabia
Collapse
X
-
Fakta Skoda Fabia RS
Pris drygt 150 000:- (16.000?)
Motor R 4 cyl, 1 896 cm3, 131 hk (96 kW) vid 4 000 r/min, 310 Nm.
Bagage: 260-1 016 l VDA.
Prestanda Acceleration 0-100 km/h 9,6 s
Toppspeed: 204 km/h
Fuel economy: 5,6 l/100 km
Hehe.. Tetak, i mene evo cak 4 putaAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
hehe , da da... nikada nije kasno .
A od opreme , pa neznam jesam li dobro shvatio pitanje , jeli mislis jeli mi clasicc , comfort ili elegance...
nije ni jedno..
U mene je neki paket opreme WINTER , imam ABS+EDS+ASR, klimu, tamna stakla, centralno, magleneke, i pored ljetnih guma dobio sam jos 4 nove zimske gume, sava S3 ja mislim, jer ovaj paket opreme to nudi GRATIS ... hehe
ne znam sta jos da kazem, imam dobre presvlake u autu , oko 150-200 KM , nesta sa MIX-om kože i sl.. super ...
od muzike imam CD player sto sam pokazao u prvom postu, imam par zvucnika u prednjim vratima i 2 visoko tonca , meni solidno udara,,,
jednom me je jedan momak pitao jel to imas woofere u autu
hehehe,, isti taj , se manje vise razumije u muziku ali ozbiljno , udara dobro... 160W zvucnici...
za koju sedmicu kupujem Woofer pioneer TS W 305 C = 800W , i onda cu da uzmem pojacalo .... poslije toga dolazi novo pojaclo i jos jedan isti woofer ali o tome cu kad kupim ovo sto sada kontam ...
pozdrav i opet hvala na dobrodoslicama, drago mi je da se uklapam u rajuOpet se ljudi grudvaju sa tim konjima ko da su jabuke!
http://www.tuningshop.ba/
Comment
-
-
Originally posted by BOOSTFakta Skoda Fabia RS
Pris drygt 150 000:- (16.000€)
Motor R 4 cyl, 1 896 cm3, 131 hk (96 kW) vid 4 000 r/min, 310 Nm.
Bagage: 260-1 016 l VDA.
Prestanda Acceleration 0-100 km/h 9,6 s
Toppspeed: 204 km/h
Fuel economy: 5,6 l/100 km
Hehe.. Tetak, i mene evo cak 4 puta
btw,sto se tice muzike,stock muzike,predpostavljam da je u fabiji ista kao u VW,a za to stvarno nema potrebe da se menja,samo dodati woofer i par elipse,naravno pojacalo koje ce to da gura i imas izvanrednu muziku.
Meni se od VW stock ozvucenja sa kenwoodom kdc-7021 tresu rucke na zadnjim vratim,stakla na retrovizorima,tablica zadnja,a danas treba da se ubaci woofer i pojacalo,pa ce mo videti
Comment
-
-
fabia rs ima samo u dizel varijanti, TETAK sta ce ti takvo auto sa tim malim motorom,a i mislim da ce to biti prije l&k nego rs,rs je vise sportska verzija ,ako hoces rs uzmi octaviu, meni je drug imao platio je 10 000 eur 2002 god. skinuta sa osiguranja,vozio je 2 mjeseca i slupao,ali auto je fenomenalno
tepSIJA dobrodosaoHSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
Comment
-
-
Hehe.. pa motor je iz Octavie , 130KS TuRboDiesel .
Kazu da je sve badava sva sportska oprema lici na traktor ispod 2000 rpm, preko toga kad TuRbo krene klasichni diesel zvuk bude prigusen, ali koliko je zanimljivo voziti sportski orijentisan traktor?
Doslovno prevedeno sa AutoMotorSport. seAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
Comment