Pravo da vam kazem, kakve su bile i ja sam iznenadjen kako je ispalo. uz malo truda dobre volje i puuuuunoooooo smirglanja i pazljivog farbanja ispalo je EXTRA. Cekam da mi stignu 2 nove gume! Posto su montirane samo zadnje pa zato nisam slikao ceo auto
bolje ga pitaj dal ce da se takmici na skupu! jer ako hoce, opljackace neku radnju da dodje spreman tj sa namontiranim felnama, koliko ga znam, pogotovo jer se ushrao od konkurencije
Pravo da vam kazem, kakve su bile i ja sam iznenadjen kako je ispalo. uz malo truda dobre volje i puuuuunoooooo smirglanja i pazljivog farbanja ispalo je EXTRA. Cekam da mi stignu 2 nove gume! Posto su montirane samo zadnje pa zato nisam slikao ceo auto
Ali boja je
Ja ne bih rekao da je samo zbog toga, ali ajde, kako ti kazes.
sta je pesnik hteo da kaze? video sam felne uzivo kod Mite i nista mu ne fali.. ono sto mi se najvise svidja kod felne je to sto kada gledas izbliza, bukvalno moras da pipnes da se uveris da nije karbon u pitanju.. pogotovo je uzivanje za oci kako se presijavaju na suncu..probajte da ustanovite pravu boju na skupu jer ja nisam mogao
Comment