Pre 10-tak dana ispred metro-a trazim parking u hladu i ja kreten uopste ne skontam stubic.
Sreca sto sam pogodio kukom za vucu inace bi steta bila veca...
Bregaste su dobre a znate svi kolko ih je tesko naci i koliko je malo 16v box motora sa dobrim bregama a mislim da su iste za 145 i 33...A sto se tice ubrizgavanja ne vidim logiku skidanja ovog modernijeg i stavljanja onog starijeg...Razlika na papiru jeste par ks ali mislim da se ne isplati cimanje, bolje staviti neki ozbiljniji chip i gassss...
Cip je kita...jaako malo daje...Nece se ni osetiti razlika...Pitao Dragan. I hiljadu puta su mu rekli,da je to bacanje para,jer je razlika nikakva...33 16v ,tesko da moze bolje da ide od 8,4 sec. I da ima vise od 136ks..Mislim,naravno da moze,ali to je jaaako skupo..A voleo bi da moze.. da ima neka caka sa bregama,ubrizgavanjem.. itd.. A brege u 33 16v i 145 16v su razlicite...mada,nisam siguran..
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
@Qv Lale,Srdjan p
Motor jos uvek nije upao ali bi sad stvarno trebalo uskoro da se krene sa tim.
Pored toga bi trebalo da dodju i prednji samoventilirajuci i zadnji trap sa diskovima sa Qv-a.
Auto se trenutno ne vozi jer mi je crkla letva volana a i menjac je na izdisaju.Tako da bi trebalo da se sve te stvari odrade odjednom.
Sto se tice motora,za sada nece biti nekih prepravki nego ce se odmah pakovati jer stoji vise od pola godine.
Bregaste se razlikuju (sto mi je i potvrdio Laletov cale)kao i ubrizgavanje tako da ovaj motor jeste slabiji nego iz 33-ojke.Pretpostavl;jam da su se na taj zahvat odlucili da bi mu mozda koliko toliko produzili vek trajanja jer svi znamo koliko traje 16v iz 33,ali je taj motor izgubio pored ks i na "brutalnosti" po kojoj je bio poznat kada se zavrti preko 4000rpm.Nazalost nisam imao priliku da probam 33 sa 16v koji je bio u stanju nesto da pokaze jer uglavnom bili na izdisaju.
Generalno je plan u buducnosti da se brege zamene sa onima iz 33 kao ubrizgavanje.
Evo razlike kako 16v ide u 33-ojci a kako u 146-ici,naravno treba uzeti u obzir i tezinu 146-ice
Radovi otpoceli,1.3 je ispao napolje ali pre pocetka pakovanja 16v-a, auto ce ipak morati da prvo poseti limara jer su cukanja prethodnih vlasnika,a na kraju i moje sa stubicem za koje sam mislio da je bezazleno ipak ostavili previse tragova...
E ne mogu da verujem da ti još nisam čestitao na ovako dobrom primerku!
Znači mnogo je lepa,a sa povratkom od limara će biti još više,a tek kad staviš 16V,zlo! =]
Veruj mi znam kako ti je,meni su u roku od godinu dana isčukali auto u vrednosti popravke od 300EUR!Pazi kada ja nisam napravio ni jednu ogrebotinu već su me sve idioti opaljivali po parkinzima
Comment