Machina je dosla na svoje mesto ali zbog visine usisne grane ne mogu haubu da zatvorim.
Sada se trazi usisna sa 33 16v ili da pravim tuning smiling rupu na haubi.
I naravno da se zahvalim prijatelju Nigy-u na pomoci i na odlicnom rostilju.
Pa skrati se, obradi se u radijus iznutra i cao zdravo. Ili se preseche skrati za onoliko koliko treba i navari nazad.
Ne znam kakva je ta druga usisna grana u kontekstu duzhine, zapremine, shirine cevi. Radije bih ishao na maksimalno veliku granu nego li obrnuto... Druga stvar, treba obratiti pazhnju na naleganje kanala usisne grane na kanale glave, kako se gadjaju prechnici pomenutih - bilo bi odlichno da su isti?
Ne kazhem da je loshe, ali uvek mozhe bolje, ali naravno i gore... Bilo bi dobro makar uporediti ta dva u****, zapreminu duzhnu cevki i ostale sitnice koje zhivot znache.
Fabrika uklapa onako kako joj odgovara - i to nema veze sa inzhenjerima. Chist primer je poredjenje u**** redom kod V6 motora; Znachi svi su V6 i svi su iste kubikazhe, ali snaga drastichno varira. Ima tu i tamo razlike u kompresionom odnosu te i samoj elektronici, ali osnovni princip je svuda isti, atmo motor bez dobrog disanja je nikakav motor.
Kupljena usisna sa 33 16v tako da je taj problem manje vise resen ali sad moram da trazim crevo posle protokomera koje ulazi u granu jer sa one ne odgovara...
Grana sa 145 je zapreminski veca i plan je u principu da se ona prepravi a ova je kupljena sada kao privremeno resenje dok ne vidim ko bi mogao to da mi odradi.
Karboni bi bili najbolje resenje jos kada bi neko to mogao da usteluje da radi kako valja...
Pre haubu uopste ne bih vracao nego da podseca na onu mucenicu sto vise lici na nekog japanca nego na Alfu.
@QV Lale
Da li se razlikuje prednji nosac sa 16v od 8v ili je balans stangla drugacija, jer mi trenutno motor ne lezi na nosacu nego na balans stangli tj. ili je nosac prenizak ili mi je balans stangla visa nego sto treba?
Comment