AR 164 2.0 V6 Turbo
Collapse
X
-
Lep auto, sta misle drugi ? Jel na vozackoj strani samo treba da se ofarbaju ove dve tufne ili i da kituje i cini mi se da i vozacka vrata imaju neko udubljenje po sredini (ili mi se samo cini) Sto se tice vozacke strane ona mi se cini skroz ok, mada ne vidim dobro zbog refleksije. Volan je lep i steta bi bilo da ga ne das kupcu uz auto (shala). Jel u onu cenu koju si napisao uracunato farbanje tog krila posto si napisao da je to dogovoreno ? I jos u vezi plina, jel platicna ili metalna u****na grana (valjda je to bitno kod ugradnje plina ako se dobro secam) cisto me interesuje da znam koliko ce da me iskosta. Koliko makina trosi kad se ne gazi preterano po gradu, jel cu moci da izadjem sa 20 litra plina (racunam 20% vise u odnosu na benzin).
Comment
-
-
INFO
Da,samo te dve tufne trebaju uz krilo i haubu-zbog laka. Ja predajem papire za grcku vizu za dve nedelje pa inace spremam auto ,tj.ili sada uskoro resavam pitanje Alfi ili u Avgustu tek mogu da je dam. Nisam jos hteo da je farbam jer uvek postoji jos neki bolji farbar i sigurniji da nece omasiti nijansu (a mozda buduci srecnik ima nekog svog tatamatu)... Al boja mi je najmanji problem-meni rekoshe po preporuci u Zemunu za Slobu a dogovorena cena je 240? (krilo,hauba,oba vrata).
Kao sto se da videti na slici-Metalna usisna grana.
Kad zena vozi decu po gradu oko 11L benzina,a ja od raspolozenja i uslova po gradu i do 14-15L. Mada se to nikako i ne da izmeriti. Do CG proslog leta lagano oko 130 kmh-neverovatnih 8.5 L...Ja prvi nisam verovao pa smo merili i nazad-isto. Kazu potrosnja plina 16,5 treba da joj bude.
Sama vrednost auta je i za mene i za druge ljubitelje veca ali realno svi smo ovde u Srbiji gde neki vagen2 86.god kosta 3500??!?
A ova sportska limuzina nekada je bila 60.000 maraka
Dan danas ima sve sto treba sem jastuka
Samo zbog godina u saobracajnoj vrednost biva oko 3000? a ne vise u standardnom stanju. Tako da ionako mislim da ova Moja za ove parice ima duuugo jos da brije napucane novije "aute"(nealfe) i po performansama i komforu.
Comment
-
-
*haywire: ako razmisljas o ugradnji gasa, planiraj sekvent - turbo motori bas i ne vole venturi. tako da je svejedno
kakva je usisna grana, kapiras?evo slika kako izgleda ovaj motor sa gasom (166 V6 Turbo, IvanT)
pozdrav
@Coha: raspitaj se doooobro oko chipovanja - da li moze Mitsubishi
turbina da izdrzi ili ces morati i nju da menjas za Garrett....
Comment
-
-
zovi naseg kolegu sa foruma u servis (AC Rasic), inace velikog Alfistu, IvanaT pa ga pitaj direktno ili preko PP ovde na forumu,
odgovorice ti iz prve ruke. onaj 166 je izgustirao do kraja i ako se iko razume u Alfa V6 Turbo to je on. i sto se tice chipovanja
i gasa i svega ostalogkoliko se ja razumem, zaboravi na venturi...
ubrizgavanje je nesto bez cega ovaj V6 Turbo ne moze!
http://www.cannonballforums.se/profile. ... file&u=338
pozdrav
P.S. ako zelis da zavrsis sve na najbolji moguci nacin, poslusaj ga i uradi
kako on bude rekao da je najbolje. ako postoji jeftinija varijanta a on hoce
da stane iza nje, prihvati je bez razmisljanja. ono sto on kaze da ne moze,
veruj mi ne bi ti to rekao bez osnova..
Comment
-
-
investicija u gas je jedina investicija koja ce ti se vratiti. sve ostalo ulozeno
u auto je bacena para, ako vec tako razmisljas... sto kasnije odlucis da
ugradis vise ces se kajati.
mozes da uzmes na rate. otprilike ispada da je razlika u ceni benzin/gas koja
ti ostaje mesecno jednaka jednoj rati (sam sebe otplacuje)....
Comment
-
-
i mogu ti reci da sam ja imao 164 doduse obicnu t.s. i to smo je vozili 8 godina, cale se jos uvek u nju kune.... kaze da se osecao neverovatno bezbedno, i da je u koju je krivinu hteo mogao ad udje bez ikakve bojazni... ako gledas vecu alfu ovo je definitivno moja preporuka, ja da trazim auto pazario bi ovakav bez razmisljanja... ova se cini ok ali ne znam nista dok je ne vidim .....
Comment
-
Comment