Jos jedna CRX 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Bane R
    CBC Senator XXL
    • 27.03.2006
    • 1769
    • Beograd

Meni ove Ford GT40 linije izgledaju OK... ne bi ih na svoj auto, ali ne znam da li bi trošio vreme da ih skidam.

Comment

• Karbo
      CBC Senator
      • 16.02.2006
      • 225
      • Sydney - Land of Downunder

Joj tek sad vidijeh da si ti ubacio drugi motor i plin u CRX!??? O Boze, pa sto si uzeo CRX, samo radi skoljke/manekenstva?
      I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
      a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
      It will take your breath away!!!
      by David E. Davis

Comment

• Bane R
        CBC Senator XXL
        • 27.03.2006
        • 1769
        • Beograd

Svi Hondini DOHC motori su relativno osetljivi... u stvari, osetljivi su zato što ih voze uglavnom klinci na 7000rpm i svakom se desilo makar jednom da ostane bez ulja i onda ćao motor.

Moj majstor ima jedno 30 mrtvih Honda DOHC motora i retko SOHC .

Što se plina tiče, znaš kako je, CRX se zabava tek u krivinama, a u krivini auto može da ide i na kiselo mleko, bitno je vešanje i balans !

Comment

• markokg1982
          CBC Senator XXL
          • 19.05.2007
          • 409
          • Kg-Bg

Originally posted by Karbo
          Joj tek sad vidijeh da si ti ubacio drugi motor i plin u CRX!??? O Boze, pa sto si uzeo CRX, samo radi skoljke/manekenstva?
          ako si pricitao sve, mogao si da vidis da sam menjao motor jer sam morao tj kupio sam ga pakovanog, pa nije mogao da se spasi!
          a sta ima lose u tome promeniti motor?? pogotovo ako uzimas istu oznaku..
          crx sam kupio jer mi je bila zelja poslednjih nekoliko godina tj volim taj auto a tek prosle sam dosao finansijski u situaciju da ostvarim tu zelju!
          plin sam stavio jer sam student koji prezivljava a s obzirom da te samo jedan prekidac deli od agresivne voznje tj na benzin... a i ako malo bolje pogledas po Srbiji, daleko od toga da sam jedini sa crx-om i plinom
          ne znam treba li jos objasnjenja..

inace, trake joj ne stoje lose al kako Bane rece, da sam je kupio bez, ne bih ih stavljao jer je ona vec sama po sebi dovoljno lepa tj verovatno ce otici prilikom sredjivanja krila koje je na redu,, pogotovo bih se tesko odlucio da menjam unutrasnjost!
          nego dajte neke predloge za felne.. 15" 16" nesto do 250-300e
          http://www.youtube.com/watch?v=CWvkqhcItY8

Comment

• NemaN
            CBC Senator XXL
            • 29.11.2004
            • 1560
            • munze

aj nemoj preterivati....15 i kraj ...bolje misli o nekim elemetima za vesanje itd...tipa koni sport i poliuretanske selene.....
            I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• marinac
              CBC Senator
              • 13.03.2006
              • 277
              • Beograd
              • Alfa 156 JTS

Originally posted by HotDog
              crte ne diraj, pomislice svi da je dupla puna i niko nece smeti da te obidje
              Vidim, vidim, primecujem, da tabla nije "standardna", dugmici za maglenke i sva cetiri konkretno.
              Tabla je standardna za crx-a 88 i 89 godiste. I moja je takva.

Comment

• markokg1982
                CBC Senator XXL
                • 19.05.2007
                • 409
                • Kg-Bg

Originally posted by NemaN
                aj nemoj preterivati....15 i kraj ...bolje misli o nekim elemetima za vesanje itd...tipa koni sport i poliuretanske selene.....
                ma da! 15" je puna kapa nego mi je kroz glavu prolazilo to da bi felne ostale meni a ove stare bih sacuvao ukoliko prodajem auto da ih ponovo nakacim a nove ce odgovarati sigurno jer ce i sledeci auto biti siguno honda! ;

vec mu je uradjeno vesanje,, cak je dosta tvrd i nizak a nasi putevi..znate vec..
                ma da mi je sada ovo znanje koje sam stekao proteklih dana na forumu, malo bih drugacije pazario.. (B16A1) ..

Comment

• markokg1982
                  CBC Senator XXL
                  • 19.05.2007
                  • 409
                  • Kg-Bg

Originally posted by marinac
                  Originally posted by HotDog
                  crte ne diraj, pomislice svi da je dupla puna i niko nece smeti da te obidje
                  Vidim, vidim, primecujem, da tabla nije "standardna", dugmici za maglenke i sva cetiri konkretno.
                  Tabla je standardna za crx-a 88 i 89 godiste. I moja je takva.
                  moj je 90god..

Comment

• Karbo
                    CBC Senator
                    • 16.02.2006
                    • 225

Sto se tice fela uzmi neke shire 15-ke i naravno fino da ga spustis a ne "backyard performance" kod komsije Mirka sa brusilicom.

Ja da sam na tvom mjestu uzeo bi ovako nesto...

Sto se tice plina i sportskog auta, brate to ti je isto kao da si Michael Johnson-u dao Dr. Martin (ili vojne) cizme pa u njima da trci na 100m.
                    Nadam se da kontas o cemu pricam.

Treba da budes svijestan da odrzavanje i voznja sportskog automobila kosta i da je prohtjevna.
                    by David E. Davis

Comment

• -Vedran-
                      CBC Senator XXL
                      • 03.10.2004
                      • 3255
                      • Beograd

Karbo, video bih tebe da zivis u Srbiji, da li bi tako razmisljao.
                      Cudno je da vecinom svi vi koji zivite napolju imate nesto protiv tog plina.
                      Covek je kupio auto i moze sa njim da radi sta hoce. Bolje da stavi plin nego da unakazi auto sa nekim spojlerima i cudesima
                      Power of dreams !!!

Comment

• Karbo
                        CBC Senator
                        • 16.02.2006
                        • 225

Brate najlakse je reci E LAKO JE VAMA NAPOLJU... volio bih da dodjes barem na 3 dana ovde, da ti dam neko zesce nabudzeno sportsko auto pa se provozaj subotom navece po gradu. Samo jedno vece, pa cemo vidijeti kako bi ti prijala voznja kad ti murija ispise 10-tak defects i da ti 24 sata da to promjenis ili ti suspenduje registaraciju.
                        A da uzimas "engeneer statificate" tu te tek mehanicari oderu, naplate do jaja al opet ne pije puno vode.

Razumijem ja vas u Srbiji, tesko je, nema se para pa se snalazite, al onda se brate prostri koliko ti cebe dugacko a ne koliko si ti dugacak.
                        I ja sam vozio sportska auta, pa kad se doslo do neke granice gdje taj uzitak prevazilazi moje finansisko stanje, tu se i stalo, pa se mjenjala taktika.
                        Znas kako je fino kad sjednes u auto, provozas se a ne moras da zentas i gledas kao kameleon hocel odakle murija da naleti, a s njima pocinje i cimanje. Jer propisi su propisi. Preveliki tockovi, auto suvise nisko, gasovi previse otvrovni, auspuh previse velik za datu kubikazu i jos milion stvari.
                        Ja da ti sad pisem za sta sve ovde daju defects, ti bi mi se smijao, pitao bi gdje zivim i kakvi su to zakoni kod nas?!
                        by David E. Davis

Comment

• HotDog
                          CBC Senator XXL
                          • 06.05.2005
                          • 965
                          • BSG 75 (011)

pa hajde ozbiljno, mene makar zaista zanima koje stvari racunaju pod defects?

Comment

• zverko
                            CBC Senator XXL
                            • 19.08.2005
                            • 7085
                            • BGD
                            • Audi A4

Originally posted by Karbo
                            Ja da sam na tvom mjestu uzeo bi ovako nesto...

Sto se tice plina i sportskog auta, brate to ti je isto kao da si Michael Johnson-u dao Dr. Martin (ili vojne) cizme pa u njima da trci na 100m.
                            Nadam se da kontas o cemu pricam.

Treba da budes svijestan da odrzavanje i voznja sportskog automobila kosta i da je prohtjevna.
                            i mi da zivimo tamo gde ti zivis vozili bi svasta nesto a ne felne od 5 glavica. i sigurno nista ne bi bilo "defect" tj ako je defect ono sto MTM ili DigiTec izbaci iz garaze onda do moga. svakom slucaju , ko sto sam kazes ima se - moze se. vi placate "defect" sto spada u cenu voznje namunjenog automobila a mi placamo....pa ne znam ni ja sam vise sta da napisem... cenu zivljenja u ovakvoj zemlji.

@markokg...: skokni koji vikenad tj subotu na bubanj-potok. za 250-300e ima da biras felne sa sve gumama koje naravno posle tapnes i kupis nove. nemoj vise od 15" sto zbog losih puteva sto zbog cinjanice da je trenutno naj jeftiniji profil kod nas 195/50-15 a i mozes da biras proizvodjaca.
                            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• -Vedran-
                              CBC Senator XXL
                              • 03.10.2004
                              • 3255
                              • Beograd

Brate najlakse je reci E LAKO JE VAMA NAPOLJU...
                              Radio sam u Holandiji pre 6-7 godina preko leta i znam sta je napolju zaraditi novac. Ova tema je mnogo puta obradjivana na forumu i ne zelim da se ponavlja. Svaki sledeci OFF topic ce biti obrisan!

al onda se brate prostri koliko ti cebe dugacko a ne koliko si ti dugacak
                              Covek je to i uradio, kupio sebi auto i ugradio plin

Hocu samo da kazem jednu stvar...nek svako radi sa svojim kolima sta hoce. On ih je kupio i moze ako hoce da ga izlupa .

Marko nije pitao savet za plin vec za izgled auta!

Ajmo sad Back2track
                              Power of dreams !!!

Comment

• coco
                                CBC Senator XXL
                                • 24.10.2004
                                • 476
                                • i`am from the land that is placed nowhere

sto se tice stylinga, stvarno skini tu foliju sa zadnjih lampi
                                i preporuka za styling: obojaj sivom bojom rubnjake na zadnjim blatobranima (isprobano ce te svi primjetiti. nitko ne primjecuje ful sredjenu boju na autu)
                                "Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"

Comment

Working...
                                X