Napokon navaljao sneg pa reko' da osetim kako Quattro ide
Koliko god sam pokusavao da se zaglavim sa sve cetiri letnje gume, nikako mi nije polazilo za rukom. Vozam se po kraju i gledam ljude kako se pate, lopataju sneg, lanci, katanci... , a ja samo zujim okolo
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
auto je savrsen, samo sveukupnu sliku malo kvari zavrsetak auspuha, ipak bi na takvoj egzotici trebao malo primereniji da bude... a i ova nalepnica na vratima malo neozbiljno deluje . . .
BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god
Ja sam najnoviji clan na ovim forumima, posto sam danas, trazeci nesto sasvim deseto, slucajno nabasao i ne mogu da verujem da do sada nisam znao za ovaj sajt. Ima svih mogucih tema, a ova me je posebno privukla posto sam veliki ljubitelj ovih legendarnih masina. Procitao sam sve komentare u ovoj temi i mogu da kazem svaka cast, a posebno Sonetu na ogromnom entuzijazmu koji ulaze u nabavku i sredjivanje svojih automobila. Ja nemam takvih mogucnosti, ali zato vozim vec 8 godina jedan "obican" Audi Coupe GT 2.2 od 136KS iz '85. godine, doduse u fabrickom stanju (osim felni koje su nesto novije generacije), i koristim ga za sve obicne svakodnevne potrebe. Naravno, ne bih ga menjao ni za jedan noviji Audi! Drago mi je sto ovde ima ljudi sa kojima se uvek mogu razmeniti neka korisna iskustva. Uzgred, nedavno sam nabavio i jedan BMW 325 od 192KS. iz '92. pa nameravam da i njega dovedem bar u priblizno stanje kao sto mi je Audi. Veliki pozdrav svima do narednih poruka.
Doslo nekolio sitnica "iz originala", dihtung i sraf za servo pumpu i to dva komada, jedan prosli sam dao drugaru, pa sam opet porucio dva, jedan za UR, a drugi za rezervu , a tu je i kapica/poklopac koji ide preko srafa koji drzi plastiku unutrasnje brave na vratima
Comment