Znaci od standardni 2.3 20v stavljen turbo sa 2.2. Uf mecava. Ima tu jos mesta za doradu. hehehe.
URquattro!
Collapse
X
-
Iskreno receno, trenutno ne znam sve detalje oko motora ali kako auto ide nije mi potrebno objasnjavati nista
Iscimacu Saleta kada se vidimo u subotu da mi malo detaljnije objasni sta je sve radio na motoru.
Sve u svemu ide kao mecava
Comment
-
-
Imenjace...gde iscupa ovaj primerak...svaka cast...jel trebalo doplatiti za crvenog?
Da te lepo sluzi i da sto manje svracas kod mene sem kada je vreme za zamenu ulja a i da vidim kako ide
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
hauba je najbolji deo,ako se ne varam takva je isla i fabricki na nekim modelima(najjacim)?Originally posted by BGILLEGALE auto je stvarno
:kadr :kadr :kadr

Ali haubaaaaa

Menjaj je pod hitno. Mnogo je ruzna
Ako ne mozes danas ,sutra!
...ako ne sutra,prekosutra...
Comment
-
-
Ovakva hauba je fabricki isla na Sport Quattro, kojih inace ima cini mi se 209 napravljenih ikada, a imao je 10V turbo motor sa 315KS.
Evo da vidite o cemu je rec:
Comment
-
-
@shone:
ne diraj nista, eventualno neke OZ ili Speedline felne kad budes imao "vremena" za to.
dao je plavog i neke parice, neka on kaze koliko i uzo crvenog. listajte malo postove pa cete naci kolika je cena bila za ovu masinu. pa ako se plavi prodaje za 4000e nije tesko skapirati koliko je dodao. U principu vredi svaku paru moze cak i da zaradi na njemu i to debelo ako ga okaci na eBay.Iskreno ja bi ga valjno i kupio RS-a posto je za njega ovde naci delove suluda stvar. Recimo, korpa-lamela-druk za njega je 480e. Razvodnik paljenja 280e i td...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-

Comment