URquattro!
Collapse
X
-
Tzv. Audi "brend" nastavlja sa raspadanjem. Sada ne mogu da zakljucam vrata, zaglavio motoric centralne brave tako da sam morao da skinem komplet tapacir sa vrata i da bacim motoric. Nakon toga, aj' reko da probam da pomerim malo auto, upalim ga, kad ono jedva radi, ne smes da pipnes gas, odmah se ugasi. Onda naravno istrazuj sta je i skontam da je otisao regulator pritiska goriva. Srecom, imam rezervni (kad imas Audi moras imati barem po dva rezervna dela od svega), stavim ga kad ono neki od cilindara kvacila se raspao skroz i ne mogu da ubacim ni u jednu brzinu
Sledi skidanje oba cilindra, ruke krvave do laktova posto su vrlo pristupacni, nosenje na reparaciju, pa opet krvarenje da se vrate i tako odose dva dana
Napokon reko' da probam auto, krenem jedno 800 metara, ide kao mecava, nema sta i odjednom se ugasi. Ne cuje se pumpa za gorivo kada se da kontakt, relej uopste ne "cakce". Srecom blizu parking mesta, gurnem ga tamo i ostavim u nadi da ce ga neko ukrasti veceras i resiti me Audija za sva vremena.
Comment
-
-
-
Resio problem sa relejom, spojila se zica za sirenu na volanu pa izbio osigurac
Namestio sam i jedno vakuum crevo sto je spalo, motor radi kao sat. Probao auto napokon, samo nemam prostora po gradu da ga lepo probam posto ide kao nevremeTakodje, nemam bas jasnu predstavu kako ide posto instrument tabla nije montirana, tako da pojma nemam koliko brzo idem
Sve u svemu, posle vise od pola godine, pala je prva voznja i utisci su odlicni, a zvuk brutalan
Comment
-
-
Probaj sa GPS-om...
Taj V8 je beše lakši od 2.2T?˙_/______________________\_ https://www.facebook.com/compled
[|___\░░░OOOO░░░/___|]
███████ Audi ███████
Comment
-
-
Originally posted by shone190 View PostKoji drugi?Danas stize prinova u obliku Audi S6+ modela u Avant izvedbi, 1997 godiste, 1 od 855 ikada napravljena primerka :) Juce sam "okinuo" samo par slika na brzinu, a kada stignem da ga lepo operem, bice malo detaljnijih snimaka. Uglavnom, u pitanju je Audi URS6, ali tzv. "+" varijanta. Razlike u odnosu na
Neko je obnovio temu, a ja ne gledam datume kad si ti pisao, pa sam ukapirao da si opet kupio audi.....ko ce da popamti sta je sve proslo kroz tvoje ruke
Comment
-
Comment