auuu citam celu temu i balavim....bruka ali stavrno bruka...ima cale od ribe Crnog sa 14 felnama...ide kao mecava...ali ne znam koji je motor u njemu....ali znam da je bez turbine
URquattro!
Collapse
X
-
Ja ispred zgrade imam passata on je '86 godiste 2.3L ali nema turbinu. Nije vozen dve godine jer nemam dovoljno novca da ga sredim. Presao je oko 550.000km poceo je da trosi ulje...majstor mu je skinuo neki vakuum nemam pojma ni ja sta sve. Sve u svemu za takve motore nemam reci, to treba samo probati. Dao si mi tim slikama puno volje da ne odustanem od ove masine. Trenutno vozim dizela, pa mozete misliti taj prelaz.
Comment
-
-
yugo i max, da me ne shvatite pogresno ali ta dva auta kao i motori u njima nemaju veze sa ovim sto shone tera bez obzira sto nemaju turbinu. elem, shone probaj da nadjes felne 16x9J to je prava merka za njega i gume 225/50-16. ima u KG lik prodaje borbet 16x9J - 5x112 za 250e felne su ko nove imas oglas . ofarbas u belo i imas LOOK kao S1 a auto udoban. vozio sam taj profil na B4 i na kupeu. ja bi uzo al nikao da tapnem moje 18''
deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Ma nemam zivaca da se cimam sa kupovinom i prodajom felni i guma, a iskreno receno ne dopadaju mi se 16" felne na UR-u, nekako su mi male za njega. Verovatno cu gledati da uzmem 225/45/17 posto su najjeftinije od 17-ica, dovoljno siroke, a sto se tice udobnosti da sam to hteo uzeo ostavio bih fabricke 15-ice (koje jos uvek cuvam na terasi)
POzzz
Comment
-
-
Ma zanm ja dobro da nemaju veze ali ima veze kada predjes sa neceg takvog na dizela. Pa mi je ova tema pomogla da se ne predam jer sam taj auto strasno zapustio, a pre dve godine bio je u voznom stanju i samo je ugasen. Pozdrav!
Comment
-
-
Comment
-
-
omanuo si white balance pa je auto ispao cijan crvena...
pazi skroz je ok, jedino da vidis kako ce da se ponasa sad na ovom profilu mada vidim da je felna malo istrcala pa se guma nece toliko uvijati.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Ma bre slikao sam jutros pre posla sa mobilnim pa je boja ispala takva
Pazi, auto se sada ponasa ekstra, a udobniji je 7 puta. Sto se tice uvijanja i ostalog, ne brinem posto je ovo sada gotovo fabricka dimenzija, umesto 215/50 je 205/55 tako da je precnik tocka veci za samo 1cm.
Iskreno receno mnogo mi lepse izgleda ovakav, a i udobniji je mnoooogo
Comment
-
Comment