Bio sam kod Deše.. ajde reko da pregledam autić da vidim šta se valja odraditi.. elem
Kaiševi su menjani pre oko 10k km ali su Good Year . Inače još dve 145/146 sa 2.0 16v motorom su bile na kanalu jer im je puko kaiš.. šteta katastrofa...
Elem.. svećice su NGK PLATINUM i menjane su skoro.. aj bar nešto.. ali ne lezi vraže... par ih je natopljeno naravno uljem . Varijator se čuje, ali ulje sam promenio pre 2.5k. - SELENIJA 20K.
@ Blaža
Pazi.. do sada GoodYear kaiševi su pucali u više navrata... čuo sam čak i da su krivo isečeni.... ne rizikuje mi se generalna ovo mi je prvo ulaganje u nju i to su originalni delovi...i nadam se sledećoj promeni za 80k kilometara posle 10k ide samo ulje i tako do 80k ako Bog da
Zamisli da vozim forda koja bi cifra bila...
što se tiče BMW-a i akumulatora ajde više otvoooooooori se Blaki otvoori seee
@jevtic
AR146TI je niska i sa fabričkim oprugama. Imam dvoje male dečice i česte puteve u tazbinu gde kamionima otpadaju točkovi a kamo li.. ali sve jedno, ostajem pri Alfa konceptu i istom modelu samo hoću da ga malo utegnem tj da bude udobnija malkice zbog dece
Majstoruuu ja te razumem u potpunosti...I ova moja je niska prilicno i tvrda a fabricke su opruge(jedino ako ovaj model nema neke drugacije od ostalih boxera)...Malo malo po zakacim branik negde, sreca pa je karter malo vislje pa prvo dobijem upozorenje...
Comment