Iskreno i ja sumnjam u odrzivost takvog resenja, samo sam hteo da vidim da li neko ima konkretna iskustva sa ugradnjom istog.
ALFA 146 2.0 TI Red
Collapse
X
-
Ajd da malo osvežim temu sa moda ne tako puno informacija o kolima ali i o njima na kraju.
Elem, izašao sam iz Zemunske bolnice pre dva dana, operacija, total anest... sinus ispod kičme.. hvala Bogu dren je izvađen pa mogu nekako da spavam hah.. na strani. .. elem dovezao me moj drug iz bolnice, žena ima temperaturu, mali isto a ćera nije išla u vrtić.. puna energije Bogu hvala. To je još i tu i tamo podnošljivo ali, crkao bojler tj procurela flanšna i ženu poče da boli stomak, a tašta ne može da dođe riknula joj struja ali je žešći kvar bio pa je morala da čeka e.distribuciju da dođe..
Pogledam kroz prozor.. kad ono skinut mi znak sa gepeka....nekako se odgegam napolje i vodim da je ostala nitna.. ma reko neću ni da ga stavljam... U međuvremenu malom skoči temperatura.. šta ću gde ću.. nema.. pravac majka i dete onako sa sve jastukom, šavom od 10cm, koncima i bolovima...
Kad smo završili posle 3 sata ja u rikverc kad ono krc krrrrrrrš skrrrrrrrrš... stanem, izađem kad ono lokva ispod... servo... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Odvezao sam kola.. videće sutra šta je.. nadam se da je neko crevo ali nisam ja te sreće... Setite se da sam menjao letvu na prošloj 155-ci.
Eto toliko od mene.. nemam snage više.. ovo me dotuklo..
vaš tuuužni Majstor BobAstra GSI
Comment
-
-
E docicu ja da te vozim samo zovi. Jedino ako neces da se vozis u BMW-u.
P.S. Mogu da svrnem i berlingom
Tuzna prica sa 156ticom i puknutim kaisem se zavrsila tako sto se vlasnik rastao od 89.000din za delove + 30.000 din za ruke. Dobro je sto si izmenjao sve kaiseve....
Comment
-
-
Hvala društvo,
mali update, ipak je crevo, otišao sa kod druga koji drži servis, digli ga na dizailicu i našli puknuto crevo. Stavljen metalni ulošak, dve šelne i vozi miško. Za sada ne curi ...sve ok.... uffffffffffffffff malko mi je lakše na moju svu muku... već mi je u glavi bilo 150-180€ reparacija + 50€ ruke + živciranje... zahvalio sam se dragom Bogu. jesam pod ultra amtibioticima al odo da drmnem jednu orahovačuAstra GSI
Comment
-
-
Sto nezamenis to crevo to nije skupo. Inace i meni su selne drzale tako dok nisu pukle. Procureo je bas kad netreba a ulozaka nigde...
Crevo ti je oko 1000din bar bilo za BMW-a ali ipak je to alfonso...
Comment
-
-
Originally posted by hagorhm, nemogu da verujem da je vec menjas, pa sto brate slatki... saacu te ja zovnem da te pitam za trampu za opela
Pozdrav!In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
Comment