Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Joj ljudi bacio sam se u neki opasan trip malopre, da li cu ja to moci da vozim sa svojim skromnim primanjima jer ako nesto mrzim to je kad neko ima dobar i brz auto a drzi ga u garazi...
Majstoru ajde posto si imao i 1.4ts i sad 2.0, kolika je razlika u potrosnji, ajd registracija jos nekako to je jednom godisnje ali me malo zabrinjava ta potrosnja...Moja ova je trosila 9l plina na otvorenom a po gradu oko 12l...
Mislim da neces imati nikakvo znacajno uvecanje troskova u odnosu na tvoju bivsu Bokserku."Ti" jeste jaca al' Boxeri su veci potrosaci od TS pa racunam da 10-15% moze da se istolerise .Cenim da nemas jak razlog za brigu ako te samo to muci.
Ukratko,ako si mogao da izdrzavas prethodnu,mislim da ces moci i ovu .
h pu pu pu, nije nego bio na pregledu, jedan drugar sa foruma gledao... i kad sam video jednu Ti 96 stranca ispred raskupusanu reko... ima da radi nož pa makar i pred udaju..
ipak ja nju volim puno ali pppppppppppuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnooooooo ooooooo pa reko da je počastim
Comment