ALFA 146 2.0 TI Red
Collapse
X
-
E moj Bobe, pa na pogresno mesto si ga turio...In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
U, mamicu im lopovsku. Tako su meni skinuli ghia oba znaka sa Mondea. Kao da to nesto vredi...Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
Strašno matori, evo tečko mi je palo kad su mi skinuli zadnji znak... vratih se sa opercije, sve me hebenno boli, crko bojler, žena ima temperaturu, pogedam kroz prozor i primetim da su mi skinuli znak dok sam ležao....Ali došlo mi je da lajem i da plačem u isto vreme. Ali znak TI!!!! To je skoro nemoguće naći... katastrofa... ma klinci nema ko drugi... ne vredi, tako da zadnji znak nisam ni stavljao.
Ovaj sam zalepio specijalnim lepkom koji se stavi pa onsa ima specijalni sprej kojim se to poprska i betonira se u sekundi!!! Imam to u firmi , tak komplet košta 140€ tj lepak + taj sprej!! Trebaće im čekić ovaj putAstra GSI
Comment
-
-
E tu si napravio grsku... Odbetonirace ti celo krilo sledeci put. Klinci su mlogo tvrdoglavi...In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
Comment