pozdrav i dobrodoslicu ti zelim u jos malo kadet klub srbije
vidim da Comi cveta sto je jos jedan lep kadet dosao na pravo mesto
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
@Bond To je ideja! Bravo podpreCedniče! Kadet klub srbija! A ti onda lepo prodaš ovo tvoje novo čudo, kupiš dvadeset kadeta i mi te kandidujemo za preCednika!
Živi i pusti druge da žive!
---------------------------------
Suza 1.3 MMK - moj mili krš!
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
....sjebao sam obe gume za pet dana, ne moze bre kod nas bre guma visine 55 ili moze da se kaze i nije zvaka za seljaka......izleteli klobusi ko kokosija jaja....
..sad sam nasao neke slike pa cisto onako da se zna da sam stari kadettas i pravi fan ovg modela...ovo je moj prvi opel 1.3 85god
pa onda ovaj 1.6 ali nisam imao finansija da ga sredim,
pa onda ovaj 1.3 88god, taj mi je bio i najbolji zao mi je i dan danas sto sam ga prodao......
sad vozim ovog.....
imao sam i dizel 1.6 ali nemam sliku, i tako dalje cekaju me nove avanture sto se tice kadeta,,,oni kod mene samo dolaze i odlaze,ko zna sta ce biti sledece? pozdrav za sve kadetase.,,
Pozz Vlajko,suzica ti je extra.Vidim da je comi vec stigao da mi uzme sve reci iz usta... Naravno slazem se sa njim,i ponavljam da bi bilo lepo videti to i uzivo. Koliko sam razumeo sj*ebao si gumu zato sto je niskog profila?(55) Zamisli kako je meni i comiju sa dimenzijom gume 15" 195/50 hehe
Ljudi auto mi se nacisto poruzneo, pa pogledajte kakva je to lepotica bila a sada u sred zime prsla limarija ko serpa,
Ako bog da naprolece da mu povratim stari sjaj,
novi update ovih dana mi je bio volan od vectre 500kinti
zadnja polica za zvucnike 20evra i to sam nasao crnu
i ove feluge sam kupio a cena(20 evra) s tim sto sam tri ispravljao
-planovi za koji mesec, cim prodje zima
-rubovi, podrubovi i ostalo i planiram da ga ofarbam u crveno.
sta mislite koja bi mu boja najvise legla?
i dali mi je to veliko cimanje ili da prodam i kupim suzu u zeljenoj boji
Nista mi ne pricaj za limariju , nisi jedini koji je popizdeo. A ja sam kao kobajagi nesto sredjivao pre ove zime. Ili je limarija extra losa ili je mene majstor malo zajebo . E da, volan je extra i nije skup.
P.S. Sad kad vidoh presvlake na prednjim sedistima tesim se kako nemam samo ja takve penzionerske.
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
pa za volan i ostalo posetite bubanj potok i sve zavisi koliko ste vesti u cenkanju,
a za te presvlake znam bas su penzija, ali planiram da nabudzim one kvalitetnije imaju na budzi bas dobre za recaro sedista od 2500 soma.
Oterao sam MMK na pranje pre mesec dana i s onim šmrkom mi odvali svu farbu tamo gde se pomalo naklobučilo. 'Bem ti pranje ... Će nešto da čačkam na proleće
Živi i pusti druge da žive!
---------------------------------
Suza 1.3 MMK - moj mili krš!
srce mi se cepa, sada malo vozikam caletov
kadett 1.3s, tako da sam i dalje opelas,ali pazarim drugu suzu uskoro cim naleti nesto povoljno.krecem u lov ovih dana....cim kupim masinu dobijate slike.
u planu mi je suza 88-90god, 1.6 masina 3v.
po mogucstvu nesto jeftinije pa da ga ja doradim.....
pazario sam novu masinu,
u pitanju je naravno opet Kadetic 1.3,88god sa plinom
ima malo da se odradi oko limarije ali nije strasno,autic je u solidnom stanju...
za sada zamenjeno ulje GM 15w-40 i filteri, brisaci, kaisevi, i ubacena muzika a dalji planovi su mi GSI branici pa ako ima neko po povoljnoj ceni nak mi javi, a mogao bi i rep pozadi.....pozdrav svima.
Comment