Alfa 145 1.6ts
Collapse
X
-
Ne znam dal si primetio ali ovo je forum ljubitelja Alfi i mi bas i ne volimo da gledamo slupane Alfe...
U svakom slucaju zao mi jeOriginally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
-
-
Evo Alfa je vec preko mjesec dana u punoj snazi ljepsa nego prije. Ovu subotu sam je dao lijepo oprati i odlucio sam napravit mali fotosešen:
Ovako bocno najvise bi joj pasale neke tamne 17" alu felge i QV koje namjeravam uskoro stavit samo kad ih nabavim. Zasad iz boka ima samo mali sitni detaljcic, a to su prozirni zmigavci.
GTA look farovi:
Odostraga isto dva sitna detalja: skinute oznake i tablica bez okvira
To je za sad sve od mene
Comment
-
-
Ma nije to nista...
Sve se to sredi, bitno je da je nisi celu iskrivio, a ovaj derektni udarac i nije bio tako strasan...
Samo neka si je ti sredeio, sa srecom!
Pozdrav!In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
Comment