155 1.8 TS 8v Ice Ice Baby
Collapse
X
-
U kakva luda boja,jel to neka kameleon boja?Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
-
-
Menjaj bre ta zhuta svetla za neku silverstar verziju i chupaj prednje pozicije napolje.
Cica ti je kao bombonjera!!!
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
boja je totalno otka?ena, ali moraš i ove plastike dole da središ + to?kove i onda ?e biti kako treba...naravno, i adekvatna svetla...
a za upload nemoj da se patiš sa imageshack ako imaš više od dve-tri slike, otvori nalog na photobucket.com, imaju lepo i albume i mass upload za više slika odjednom, ja pre neki dan probao i sve završio za 10 min sa 20+ slika...
Comment
-
-
Biće i felge jednom... sad sam u fazonu sređivanja i spremanja za zimu sektašice... Ide na komplet farbanje (ovog puta obična bela, sviđa mi se tako), ako Bog da, a zadnji blatobrani su opet bacili koroziju, iako su rađeni svakog septembra već 4 godine... Tako da za sad felge i ozvučenje otpadaju... Jedino moram da kvaku uzmem (Miloše, valjda cu uspeti jedan petak i ja doci u garazu, a tada sledi)
155+75=230
VIVA LA VITA!!!
Comment
-
Comment