Tako je kupio auto, a koliko ja znam nikakva prepravka nije radjena.
VW CORRADO 2.0 16v 136ks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by 206Tako je kupio auto, a koliko ja znam nikakva prepravka nije radjena.
Comment
-
-
Vidi, ja ti govorim ono sto znam, jer smo zajedno kupovali auto, i zajedno smo pricali sa prethodnim vlasnikom, koga znamo od ranije. Auto je prvobitno i bio VR6, pa je iz razloga da li potrosnje ili neceg drugog, samo motor i promenjen. Znaci auto nema menjac od VR-a nego je u stvari VR koji ima motor 2.0 16V. E sad, koliko nam je receno, nikakve druge prepravke nisu radjene, znaci sraf na sraf.
Ne vidim nikakav razlog zasto bi nam pricao neku pricu koja nema veze sa zivotom...
Comment
-
-
Ajde sad da ne gledam teh. karakteristike hod, ovo, ono dal ima nekih slicnosti, mozda je samo zvono moguce promeniti pa onda pasuje posto taj menjac vec postoji u tom autu kao fabrickiTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
VERKANE deckicu maleni mnogo se pravis pametan i mislis da si popio svu pamet ovog sveta sto se tice mehanike ali si ocigledno dosao na pogresan forum!
U mojim kolima koji je bio VR6 je izvadjen taj motor (zato sto je predhoni vlasnik pocepao karter i vozio bez ulja pa je motor zaribao) i stavljen 2.0 16v a menjac je ostao od VR-a koji ima 30% shpera i to je sigurno to bez menjanja zvona i ostalih prepravki!!! Ne vidim razlog zasto ne bi isao sraf na sraf???
Ne bi imao SHPER da nije menjac od VR-a!!! A shper imam!!!I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!
Comment
-
-
Originally posted by 16vNe bi imao SHPER da nije menjac od VR-a!!! A shper imam!!!To date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
Originally posted by 16vVERKANE deckicu maleni mnogo se pravis pametan i mislis da si popio svu pamet ovog sveta sto se tice mehanike ali si ocigledno dosao na pogresan forum!
U mojim kolima koji je bio VR6 je izvadjen taj motor (zato sto je predhoni vlasnik pocepao karter i vozio bez ulja pa je motor zaribao) i stavljen 2.0 16v a menjac je ostao od VR-a koji ima 30% shpera i to je sigurno to bez menjanja zvona i ostalih prepravki!!! Ne vidim razlog zasto ne bi isao sraf na sraf???
Ne bi imao SHPER da nije menjac od VR-a!!! A shper imam!!!
Comment
-
-
VERKANE ili ti VRDJOSH kad budes stavio pravi auto na forum onda pricaj!!!
To sto si stavio na forum vise ne postoji. Tvoj drug rece tako!!!!
Nemoj da se pravis pametan vise molim te!!!! HVALAI Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!
Comment
-
-
A bio je cool tip.
Cestitam na prodaji a uskoro i na kupovini i ocekujemo novi auto u automobili clanova i to onaj praviTo date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
Comment