@Dzolaja
Kod koga je sada bordo honda?
Mnogo lep primerak...
@MUDRI
Volan svega 30eur, al je imao neku mnogo ruznu sirenu, pa sam se malo igrao i nasao nacin da stavim parce crne koze. Sad je ko lutka...
Glava je italijanska RAID
Naravno da je farbano - nema sanse da bi to izgledalo ovako pristojno.
Na slikama se ne vidi bas sve, mana je zadnje desno krilo, ono je naknadno farbano i nije bas neki pos'o - malo je naprsla farba na jednom mestu, ako skupim 40 evrica to cu verovatno da ofarbam ponovo.
Inace uradio sam limariju proslog leta i to tacno to sto pominjes - rubovi, sajtne i pod. Imalo bi jos sta da se poradi, al otom potom...
@duvla
Bila je kod nekog lika iz Rakovice koji je vozio i civic '94 vti bljak,a poslednje sto znam je da je prodavao i moju ludu i vti zbog finansijskog kolapsa tako mi je receno a ja cu da je nesto drugo po strani
Znam za tu crnu vti jer je pre prelude-a bila ona parkirana. Falio joj zadnji (ili prednji, ne secam se) branik.
Ocigledno bilo da je isti lik, jer cim je prestao da parkira civic-a doso prelude.
Inace, u Rakovici je Novica - da nije to mozda on?
Fala, fala, da je ne ureknemo...
Videcete je u neku nedelju na Banjici, nije bas toliko dobra ko na slikama, al' i dalje mislim da je najbolja za svoje god. u BGDu
stoji na istom mestu vec 2 dana tek danas si je pomerio
Jel' ti to mene pratis, a?
Ma da, ja ga stvarno ne vozim mnogo - za 5 god kol'ko je kod mene nije preso ni 60000 posteno.
Mrdnem ga jedino u 'ladovinu posle 12h
Uopste nemas razloga da budes skroman, pa vecina ovde vozi automobile 10+ godina. Vidi se da je lepo ocuvana, jos malo sminke i bila bi super.
Nego jel' ti to ACURA na haubi ili standardno H, ako je A molim te da se dogovorimo, trazi sta hoces, kupicu ti 10 Honda amblema, bilo sta...
Vozim ACURU a nemam nijedan znak na autu, pa posto cu sad da je farbam, mislim, ovaj, ne znas koliko bi mi znacilo.
Comment