Mondeo 2.0 TDDi 115KS 2001.
Collapse
X
-
Hvala narode, eto mene je jedno jedino slucajno sedenje u Mondeu opredelilo da ga uzmem u najuzi izbor (prvi favorit bio A4). Sad ne zalim, bas sam se vratio sa mora i stvarno je milina na otvorenom drumu.
Desio mi se jedan incident, najgore makaze u zivotu i da nisam imao tako pouzdan auto, mislim na ubrzanje, a kasnije i kocnice, ko zna da li bih ovo danas pisao...uh, sad se najezim kad se setim.
Uglavnom, zakljucili smo da nismo osetili put, koliko je udoban...
@SAAB Power - pa, malo su kopirali "nemce" u nekim detaljima...Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
Jaksa, sumnjam. Ghia ima komande na volanu i elektro pomeranje suvozacevog sedsta. Ovo je Trend sa dodatnom opremom: metalik boja i alu felne.
@ - ima crveno: R = REDLoneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
Aha, mislim da to spada u serijsku opremu i da ga imaju svi nivoi opreme. Jos nisam video Mondea bez koznog volana. Prvi put imam priliku da vozim sa MF volanom i mogu ti reci da mi bas odgovara. Nisam pristalica nekih obolga i navlaka za volan, tako da mi je ovo odlicno.Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
Pa, ja sam ga platio 9.000 pre devet meseci. Na nasem trzistu imas uglavnom karavane koji su malo i jeftiniji, tako da za 8.000 - 8.500 mozes da kupis i godinu dana mladjeg, ali pitanje je sa koliko predjenih kilometara.
Potrosnja na otvorenom putu je oko sest i po, a u gradu, verovatno izmedju osam i devet. Medjutim, nikada nisam precizno merio.
Ima lanac.Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
Lep primerak, nema sta! Izmedju tog i restylinga i nema neke razlike. Jedino srecu kvari Grand motors.
Da li imas kompletnu servisnu knjizicu i znas preciznu km?!?!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Imam servisnu iz Francuske i poslednje sto je upisano, a to je bilo polovinom prosle godine je 160.000. Covek koji mi je prodao taj auto, a inace se bavi "uvozom", tvrdi da je taj zadnj pecat lazan i da ga je stavio samo da bi smanjio carinu, te da je prava kilometraza 120.000. Ali, ne verujem mu i mislim da ima 160.000.
Mislim se, pa bolje 160, nego 360Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
Comment