Alfa 156 1.8TS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • stefan123
    CBC Senator
    • 30.06.2007
    • 272
    • Podgorica

Posto se planiraju felne 16", gume i moozda Eibach, H&R ili slicne opruge da spustim 20-30mm... Uradio sam par mogucnosti.

Ove zadnje...Dakle OZ ST nisam radio u GT varijati ali isto je samo druga boja...Meni se cini da su one najljepse OZ ST GT tamnija varijanta 16"..
    Na slikama sam takodje dodao sajtne mada je to lose ispalo i crni zmigavac..sve je to u planu..

Dakle pitanje..Koje od ovih felni ?
    Takodje..Da li neko zna kakve su gume Toyo T1-R Mislio sam da uzmem 205/55 R16..Po stranim sajtovima/forumima dobijaju jake ocjene, cak neki kazu da su bolje od Eagle F1... Cijena oko 120?..

Pozdrav.
    www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
    Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.

Comment

• BRABUS
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2004
      • 2399
      • London

Meni se najvise svidjaju ove na trecoj slici s leva.

O Toyo T1-R sam cuo samo reci hvale, vrhunska guma, po nizoj ceni. Jedino se malo brze trosi, kazu da joj je to mana, ali svakako neces pogresiti.

Comment

• speedfreak968
        CBC Senator
        • 05.07.2005
        • 211
        • Beograd

lepa makina... boja je do 00... sto se felni tice, definitivno opcija 4... happy trails!!!
        156 2.5 V6 24v

Comment

• veXon
          CBC Senator XXL
          • 26.07.2006
          • 571
          • Beograd, Vozdovac

naravno 4, apsolutni pobednik

Comment

• TRENTA TRE
            CBC Veteran
            • 27.05.2007
            • 167
            • Beograd Vozdovac

Definitivno 4
            33 16v & Fiat G.P.

Comment

• dekideki
              CBC Senator XXL
              • 26.07.2005
              • 1914
              • Beograd

var. 4 su felne koje ono trkacko u Alfi izbace u prvi plan. ne bi se zvale OZ Super Turizmo WRC tek tako! ostale... pa, lepe su.
              .

Comment

• milosh024
                CBC Veteran
                • 07.08.2006
                • 184
                • Subotica

Auto je stvarno lep, ima jedan u subotici, odmah mi je zapao za oko, boja je neobicna i lepa....cestitam

Comment

• mickeyrs
                  CBC Član
                  • 11.01.2007
                  • 21
                  • Beograd
                  • 146Ti

odli?no izgleda, jedino što nisi napisao koliko te je izašla, mislim da si pomenuo u nekom od drugih threadova, ?isto da se poradujemo malo i mi što nas država štiti od zaga?enja zabranom uvoza...

što se to?kova ti?e, ne bih ja one bele na ovu bordo nijansu stavljao, najlepše su mi one sa druge slike...

Comment

• starac vujadin
                    CBC Senator XXL
                    • 27.08.2005
                    • 2617
                    • Stari grad

Alfica je lepa, boja je super...

Sve felne su ok, sta gos stavis neces pogresiti.

Toyo su gume za ulicne trkace i ni za sta drugo. Postale su popularne zbog toga i medju F&F populacijom koja "visi" po forumima... Inace "druga liga" kad se sve uzme u obzir. Ne prolaze dobro u ozbiljnim testovima kod eminentnih glasila. Nema ih nigde u vrhunskom motosportu. Nije mi poznato da ih neka ozbiljna firma stavlja za prvu ugradnju.

Good Year F1 je mnogo bolja guma.

Comment

• stefan123
                      CBC Senator
                      • 30.06.2007
                      • 272
                      • Podgorica

Hvala...jos ste vise utvrdili moja uvjerenja da je slika pod 4 najljepsa..to ce se i traziti..
                      Toyo su gume za ulicne trkace i ni za sta drugo. Postale su popularne zbog toga i medju F&F populacijom koja "visi" po forumima... Inace "druga liga" kad se sve uzme u obzir. Ne prolaze dobro u ozbiljnim testovima kod eminentnih glasila. Nema ih nigde u vrhunskom motosportu. Nije mi poznato da ih neka ozbiljna firma stavlja za prvu ugradnju.
                      To gdje se pojavljuju itd. mi nije stvarno vazno jer je to cista reklama...BFGoodrich je zastupljen u WRC-u...ja sa njihovim gumam nisam bas prezadovoljan...GoodYear doosta bolji. Razmislicu jos... Jos jedna prednost Toyo-a je da ih nema "falsifikata" kao drugih...npr. GoodYear iz neke pm zamlje..

Comment

• starac vujadin
                        CBC Senator XXL
                        • 27.08.2005
                        • 2617
                        • Stari grad

Ucesce u motosportu jeste reklama, ali je pre svega znak vrhunskog kvaliteta. I vrlo je bitno gde se neko pojavljuje. Da je to tako lako svako bi pravio gume za F1, WRC, Moto GP itd... Isto vazi i za sva maziva i delove... Kumho koji jako napreduje, koji ima novca koliko hoces, koji se stavlja u prvu ugradnju kod VW (npr.) jos uvek nije osvojio tehnologiju za F1 gume, a mislili su da ce tu brzo osvojiti...

Valjda je jasno da je taj Goodrich u WRC zapravo Michelin. I naravno da Michelin ima losije i bolje modele...ali vrlo tesko neki uporedni model biti losiji od Toyo.

Bar kod nas moze se birati guma i guma, tako da to nije nikakav problem. Postoje ovlasceni ileri i oni ne prodaju falsifikate. Pored toga ima jos firmi koje nisu tako "izvikane" i za koje nema falsifikata...

Comment

• mishkom
                          CBC Senator XXL
                          • 07.08.2007
                          • 591
                          • N/A
                          • N/A

Doba alfa, stvarno dobra. . .

Sto se tice felni, te cetvrte definitivno najbolje stoji, na svim 156icama, mada ovako sad kad gledam, uz ovu boju, cini mi se da bi 3ojta isto tako dobro stojala. . . Ali ovo je samo slika, uzivo daleko bolje izgleda, i sa 4vrtom sigurno najbolje izlgeda. Odluka je na tebi, sam si postavio i izabrao modele, ja bih birao 3 ili 4. . ..

Comment

• Nigy
                            CBC Senator XXL
                            • 13.04.2006
                            • 921
                            • BGD

Sto se Toyo guma tice, vozim vec 3. godinu (mnogo pre filma F&F Tokyo Drift) Proxes F-08 i prezadovoljan sam sa njima. Gumu sam trazio po sari, i ovom sam se odusevio. Iako je skoro slick, odlicno se ponasa i po kisi.

U polemiku da li su naj bolje necu ulaziti, ali hocu napomenuti da mi neko rece da se proizvode i u evropi (madjarska ) i da nisu kvalitetne.
                            Made in Japan i nemam primedbi.

Originally posted by Jovana
                            Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)

Comment

• stefan123
                              CBC Senator
                              • 30.06.2007
                              • 272
                              • Podgorica

Hvala ! to mi treba..iskustvo nekoga ko ih je koristio..
                              Evo kako izgleda T1-R :

Comment

• stefan123
                                CBC Senator
                                • 30.06.2007
                                • 272
                                • Podgorica

Ko ceka taj i doceka \silly3 Legle su felne koje najvise ::wub::...

ET je dosta mali pa su mi nazad dosle u ravni sa rubom....dakle izgleda bas onako kako sam htio...takodje je i auto leglo taman, spustanja nece bit zbog puteva...a i ovo izgleda vrh, na slike je malo konjasto jer sam slikao blizu poda..

Vise slika u ponedjeljak...kad operem Alficu...sad je namrtvno glibava...a i polu-mrak je pa su slike bzv....Gume su Sport Contact 2 (205/55), nisu nove ali nisu ni lose...imam mogucnost da izaberem nesto od Pirelli-ja i dobijem dosta popusta (a ove dam nazad)...Ovo je novo auto, tek sad ubrzava i koci...a tek kako lijepi u krivine :vampire:

Comment

Working...
                                X