Koliko je kostala intervencija sredjivanja po fazama
SAAB 9000 CS Turbo B202
Collapse
X
-
Originally posted by SaaboKonacno gotov CS
IGORE>
maznucu ti rucicu menjaca ili samo knob...
Originally posted by BoostPosto je radilica sa 78 mm hodom zajedno sa klipnjachama ima totalnu duzinu od 163 mm. 10.000 rpm znachi 26 m/s u prosechnoj brzini klipa, max ubrzanje klipa 53.000 m/s^2, max brzina klipa na 77,5 i 282,5 stepeni posle GMT od 41,9 m/s.
ocu i ja...!!!
__________________________________________________ __________
igore nemoj slucajno Peugeot felne...necu onada da cujem za Saaba!Injection is good,but I'd rather be blown!
Comment
-
-
Ne, ne 55, >>> 42m/s *3,6 =oko 150Km/h
Pa nek neko kaze da je lako biti karikai zuljati tom brzinom po metalu
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Boost daj sliku volana.
Ja sam iman neki drveni momo pa sa skinuo. Ovaj je bio cetvorokraki.
I posalji sliku da vidim kako izgleda taj spojler da znam sta da trazim-jel to onaj mali priljubljeni uz gepek. Jel moze neki veliki : )
Nesto kao-
Ili neki aluminiumski?
http://saab.ath.cx/community/presho/Tra ... 2003%20(33).JPG
Sto se tice felni da sam skinuo u fotosopu i stavio saabov znak bili biste zadovoljni... ne izvoljevajte... ima vremena za felte... ovo je trenutna varijanta da imam 16tica inace ostah na celicnim ili 2 alu koje su ostale zive od prevrtanja.
Comment
-
-
Originally posted by IgorIli neki aluminiumski?
http://saab.ath.cx/community/presho/Tra ... 2003%20(33).JPGSAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Ovaj volan bez koze izgleda ko pile bez perjabas je fuj... ostavi fabricki, nemoj ovaj da stavljas.
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
Comment