Tek sam sad provalio ko si....i moram da priznam da je aksona u svakom pogledu bolja nego ranije....nekoako je zategnutija....lepo i samo tako nastavi....
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Javi mi samo kako radi na plin s tim filterom ... Svi kazu da K&N i plin ne idu nikako zajedno (pogotovo venturi) zbog samog nacina rada uredjaja...
Ne bih da te plasim, ali mislim da sad imas mnogo vecu sansu za detonacije... bilo je o tome mnogo reci na CBF-u.
pa razlike u zvuku iiiimaaaa sto se plina tice mnogo bolje radi nego kada mi je bila izlomljena kutija filtera za vazduh, a sad je nastelovan maaalo slabije nego ranije da bi probao da smanjim potrosnju, a ako ostane 15l u gradu pojacacu kako je bilo. Inace na pola gasa reaguje isto. Kad zgazim papucicu do kraja reaguje bolje Trenutno mi deluje sasvim OK, ne gusi se cega sam se malo plasio. Vise utisaka malo kasnije
pa dobro bre opelashi, nije ovo jedina irmscher askona. imate jednu serpa plavu u klubu samo sa 1.6 motorom. nego bre gledam ove slike, laki, sta imas brate u toj torbici pa se nikad ali nikad ne odvajas od nje, cak i kad radis nesto.
Nisam mogo razmisljao o pranju motora, ne gledam ga mnogo, ali sam sad na slikama video tek koliko je strokav, opracu ga na prolece kad otopli, sad ne mogu, ladno napolju...
Comment