Moja nova Alfa 147 1,9 jtd 8v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milosh024
    CBC Veteran
    • 07.08.2006
    • 184
    • Subotica

Druze sta da ti kazem, auto je bio tip top, svima sam rekao....ali jbg dodje trenutak u zivotu kad moras da kalkulishes, a auto je nekako najlakse prodati sve kontas kad tad, imaces je ponovo...a i kazu ljudi ne treba se poistovecivati (a ja bar znam koliko je tesko ne posvecivati se )........nadam se da cu uskoro sesti u drugu Alfu, mada ce biti malo tesko posle ove pronaci odgovarajucu, to znam i bojim se toga, jer jos uvek miris novog osecam u nozdrvama...

Comment

• ZEPELINBG
      CBC Veteran
      • 06.04.2008
      • 133
      • BEOGRAD

a nadam se da ćeš uskoro sesti...
      SOMETIMES IS GOOD TO BE BAD

Comment

• QV lale
        CBC Senator XXL
        • 09.11.2005
        • 734
        • Zrenjanin (klek)

Ma polako...bitno je da si ti uzivao...jbg.otisla je...sta da se radi...doci ce druga...Sta imas u planu da kupis kad se poboljsa situacija?
        Originally posted by Sheta_Junior
        ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• milosh024
          CBC Veteran
          • 07.08.2006
          • 184
          • Subotica

Sad trenutno vijam neku 156, to mi je oduvek bila zelja, jos pre 145 sto sam kupio.......pa ako sve ispadne kako treba eto mene u 156 benzinjari....do duse necu ici na V6 nego nesto skromnije, kazem dok mi se situacija ne poboljsa.....e a posle imam cilj o kome sada samo sanjam, kad cu ga ostvariti ne znam, isto tako znam da je to zelja mnogih Alfista sa kojima sam pricao a to je GT .........M JET a mozda i benzinjara ako bude srece i ako benzin ne bude 500 din litra ......daleko je to, usao sam u nov posao, odnosno u firmu u razvoju, pa ako krene kako bi trebalo i ako krvopije bankari bar malo popuste pijenje krvi u vidu kamata,zasto da ne......stambeno sam obezbedjen tako da imam dobre sanse za godinicu dve, tri .......

Comment

• milosh024
            CBC Veteran
            • 07.08.2006
            • 184
            • Subotica

Ali ipak treba biti realan i prilagoditi zivot trenutnim mogucnostima....a moje mogucnosti trenutno su par hiljada ispod Alfe koju sam vozio.....

Comment

Working...
            X