Browse our range of alloy wheels and order from Compomotive Wheels online today.
Velicina felni je 6,5x16". Cenu nebih javno. Inace OZ, predhodne je rezervisao jedan nas clan! Iskreno, njemu mnogo bolje stoje nego meni. Da se ne lazemo. U ponedeljak bi trebalo da se izvrsi kompletan swap sa felnama! Pozdrav!
Stvarno si ilegalan, MSN ne radi, mobilni iskljucen, fiksni nepoznat...
Moram ti onda ovde, evo ti cene za opruge, skuplje je nego sto sam mislio:
Eibach 32270 din
Lessjofors 22610 din
APEX 20995 din
Cene su sa popustom, nema trenutno u Poljskoj, cekam jos rokove, mada gledajuci tebe, napalicu se i ja, i ipak cu staviti opruge na moj autic...No, prvo da vidim jel mogu da udjem u dvoriste...
Kako stvari stoje, Trio ovih dana ostaje bez felni
Ako se skrpim do kraja meseca ce da dodju i gume i kompletirace se tockovi. Bice ozbiljna guma Bridgestone potenza samo se razmisljam dal 205/45/17 ili 215/40/17. U parama ne neka razlika!
Ako je braca japanci stavljaju na nove honde, e pa moze i na stare da dobro radi posao.
Next stop. Opruge Idemo 3cm downnnnn
Jos malo ********ncija i onda shtek komerc za h22a. Cvrsto sam odlucio. Pa onda idemo opet na ada huju da objasnim neshto R-ovima h
Profil mi se onda ne uklapa u fabriku. Provericu za tu cenu. Ali to je onako bas nisko Ne smeta meni, a ako je tako kao sto ti kazes uzecu je u razmatranje!
Po meni, ako ide nize od profila 50, mora patos, ima slika gde je namontirao moju staru felnu i vidi se dosta od felne do blatobrana, a moj profil je 45...
Comment