Stvarno okrutno izgleda, ne mogu da verujem da je isti kao pre 2 godine kad sam pokusavao da ga stignem sa mantom. Veruj mi, ta riba me je o****la kao ovcu sa tom LUDom. Cak i sad kad sam se prinovio bilo bi mi frka da ti stanem na crtu.
Honda Prelude 1992 2.0 F20A4
Collapse
X
-
vidi selju...
uh uh, auto kao puska... bravo, matori, vidis da se strpljenje iplatilo...
dugo da te sluzi i da kupis jos veci, lepsi i brzi...
mene niko ne prima u drustvo...
edit: 17:35 = negoooo cujem da je jagodica bobica u sadejstvu sa mocnim eMom radila nesto ovdi iza mojih ledza tj dok sam ja putovao od posla do kuche...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Auuu stvarno svi nahvalishe auto
Evo i ja da kazem neku rec, posto sam u nekoliko navrata vozio ovaj auto, a zadnji put sam ga i posedovao nedelju dana
Auto nije nishta preterano brz, ali je osecaj u njemu mnogo brzhi. Ima zvuk koji mi se dosad najvishe svideo kod svih Hondi ( pecurkica + Remus zadnje lonche ). Mnooogo brundi na niskim obrtajima, bash previshe ( pitajte Vocka ) ali zato ima neverovatan prelaz sa niskog zvuka na visoki, pustao sam soundtrack vrlo cestoZaista treba cuti.
Lezanje je fenomenalno, kocnice su ok mada bi mogle da budu i malo jache.
Alex je imala uz njega bukvalno servisnu knjigu od 50 strana, auto je zaista mazen i pazen ali nije razmazen
Nezgodan je zbog branika koji nizak ne previse ali taman toliko da se ponekad zaboravi covek. Farba je dosta zajebana......nekoliko razlicitih slojeva + neke perle i tako......znaci kad se farba farba se ceo.
Volan je momo i osim sto je malko izlizan savrseno lezi u rukama.
Potrosnja je ..... 12. To je to otprilike. Auto je odlican. Mozda malo previshe za svaki dan ali u svakom slucaju kolekcionarski primerak
Eto! Cestitke Milanche da se lepo navozash sa njim i da das i meni po neki krug da se prisetim tog zvuka!EI9, EJ9, EK9......
Comment
-
-
Moze moze. Evo sad je skoro 1 sat, ponedeljak na utorak, malo sam svirao po vidikovcu. Isao sa zenom da jedem pizzu, ostavio je, prodjirao jedan krug i navatase mi se neki racing team na **** kod FMP-a. Inace calibra, cenim da je 2.0 i pezo 205 gti ovo ono.... tjao zdravomogu samo da mi slusaju remus
nisam preterivao, cisto da se ne ugusi motor. Ipak je u planu da se osvezi kompletan auto u svakom pogledu. naravno nije za svaki dan. Bice mi weekend auto i to je to. ljubim vas sve.
Comment
-
-
Castio sam svoju Elantru sa zimskim gumama, ali sam isao da ih montiram do drugara u Rumu, pa sam u povratku navratio do onog coveka, gde sam ja kupio gume i felne, i nasao sam ti ove 16 cola:
Kaze da je cena 400 evra sa gumama.
Ujedno, evo ti i broj, ima stvarno ogroman izbor:
GMT Import
Auto gume Jelic
021/464-816
064/121-60-37 (kad je u Srbiji)
9943 0664/410 66 67 (kad je u Austriji)
Nisam bas odmah ti javio, ali sam ti javio...
Comment
-
-
Ajde ovako. Dogovorimo se ti i ja da ja dodjem u NS jedan vikend i odemo kod tog lika da vidimo sta ima na stanju ili vidimo sta moze da nabavi. Da samenim ove sminkerske oz za neshto ozbiljnije....Taman i probam tvoje 17"
@sale. Brate. To stvarno necu da ti prodam. Btw. imas na ebayu da narucis to. Sto ce reci karticu u ruke i udri. Sa ebay-a je i doslo
Comment
-
-
Comment
-
Comment