To se resava samo isecanjem, nema sta da mislis. Ima na kraju da padne jedno shishanje by BMS kako si krenuo da se premisljas.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Preterano dobra mašina. I sviđa mi se svaki deo koji je rađen. To je po meni umetnost... a ne one budžotine koje ne možeš prepoznati koliko su rađeni. Dakle, spolja modifikovana samo do te mere da dobija na vizuelnoj noti, ali da možeš da prepoznaš da je to Honda Prelude te generacije. Ko god da je radio auto, ima i ukusa i smisla za ovaj posao.
Tu si sliku skinuo sa mobile.de, jel tako? Stvarno, Hondara je mamara, ali mi se čini da lik traži preko 20 somova za nju. Izgleda da je nešto brutalno ispod haube!
Gde bre idu ove felne na ovakvu karoseriju jeste normalni.........
Ovo su felne za kockastiji auto, preveliki je kontrast, felna treba da se uklapa u celu sliku a ne da stoji ko piletu sise. Pogledajte linije prelude, iako je ovako modifikovana, a pogledajte felnu. Mislim, ova felna bolje stoji tenku nego bb3 karoseriji.
No dobro, o ukusima ne treba.....ja to cisto sa "profesionalnog" gledista.....
Evo da ne bi ispalo da samo brbljam, dacu svoj predlog sta bi lepo islo na bb3 od felni.....samo da nadjem slicice
Bljak, izgleda kao Calibra...Fuj...Iako ej sredjena na fino...A ipak mislim da joj felne ne stoje takve..Iz gore opisanog razloga..A tek profil gume, pa plakao bi u Srbiji posle prve rupe..
Comment