veeeeeekiiii... pa majstore, care, zakone nevidjeni!
svaka ti dala (ma pasce sve sa nje saamo kad dodjes po nju sa ovim chudom)
u zdravlju da se vozis, a da te sluzi - to ne moram da ti pisem to se podrazumeva da ce te sluziti kao san. ovo je auto mrvicu ispod GTA...
uh kako je lepa...
cuvaj za gorivo do garaze, nemoj da te nema u petak! nema izgovora!!!
ovo mora da se zalije
daj slike motora nemo si stipsa
1. promeni okvire, ali DANAS. ODMAH.
2. stavi resetku sto mu nedostaje napred
3. bele migavce sa strane
4. zameni jednu sijalicu na trecoj stopaljki
5. imas od mene bele zmije sto sam ti jos onomad obecao donosim ti u petak
Kliometraza je vracana sigurno, sto se vidi najbolje po volanu, tako da to nikad necu saznati, a i boli me bas vazno da je ona moja i da cu je cuvati paziti i maziti i da ce sigurno u mom vlasnistvu imati bolji tretman nego koji je do sad imala, predhodni vlasnik je slucajno dosao do nje, i nije ljubitelj... Deo po deo, cena je bila adekvatna onom sto sam dobio, ipak je ovaj auto 98 godiste (pozamasne godine) Leva strana je udarana, ali je po meni korektno uranjena...
A sto se tice plincuge hmmm, i ovo je veliki zalogaj za mene, zamislite da je nema, verovatno bi radio samo za benzin.. prema svojim mogucnostima sam odabrao auto tako da nema price na tu temu DORO BRANI ME
Da uradjena je fino bar sa slike samo je ofarbana par nijansi tamnije....Kod mene je cini mi se isto tako nesto ali nisam siguran jer nekad vidim da je nijansa tamnije a nekad ne.. a inace je onaj kameleon...
Pa nemoras da maknes plin...samo ono makni s branika, stavi ispod poklopca goriva ili u gepek..
Kao i svako polovno auto ima sitnica ali sve u svem prelijepa !!
Ako nije tajna kolko te je kostala ? Zelja mi je jedan V6 pa se tjesim...
www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.
Comment