Ceo dan cekam da postavim ubrzanja a forum nije radio.
Toliko sam se iznervirao da sam morao da pazarim i jedan komp za kucu.
Opet smo sada stalno zajedno
Ajde neka neko kaze da jugisa ne ide...i to sa 30/32 karbom
Auto ide kao ne normalan.....Laki ovo sada i ono kad smo se probali nema veze s vezom....nebo i zemlja.
Ovo je najbolje ubrzanje
Laki55 vidi koliko se vuce 3-ca tu laki trazi 6-tu......onda ga lagano pred krivinu vrnes na 90 u drugu (za lakija ne zamislivo) i tako celu krivinu....i onda skakaonica
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Danilo.....ne moze po suvom...desilo se par puta kada su bile velike vrucine da zacvili. Po vlaznom kako hoces
Ona lampica mi je redlight
Acika.... od sada kupujem samo polovne gume ..evo ove sam vec pola istrosio..vec bi trebalo rotaciju da izvrsim
Znas acika da je trecoj imao problema zato sto je uzasno tresao i tada me svi obidju.....sada vise nema toga..pogledaj na snimku kako dobro puni 110, 120, 130.
Generalno druga po cajgeru idealno na 85km/h a treca 130km/h ono do 140 sto ga vucem je cisto iz zezanja....inace Laki ide 150 trecom h probao jednom i stvarno vise ne smem...vidis da vec menja zvuk na 140
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment