Od tih jeftinijih mislim da se Paja (pioneer) najvise isplati, jer je ipak "marka" naspram ovih drugih, doduse moram priznati da se ni sa jednim od tih jeftinijih nisam licno susretao.
Mazda 626
Collapse
X
-
Sve je to diskutabilno, LG je jako dobar uredjaj i glupo je porediti ga sa no name kinezima, ima bolji tuner od pioneera, bolji display, i dobro pojacalo, jedino sto nema je tradicija u proizvodnji auto ozvucenja, ali kako sve sto dohvate ubrzo postaje best buy siguran sam da ce se misljenja za koju godinu preokrenuti.
Po meni trenutno model 2900 jeste best buy ali on itekako ima svojih mana koje ni jedan jeftiniji player nema.pozdrav
Comment
-
-
Zato sam se ogradio da nisam probao nijedan, jer je obicno pravilo da proizvodjac koji je dobar u sredisnjem segmentu fusari u nizem
A proizvodjac koji ulazi trziste obicno za manje ili iste pare nudi dosta vise, kako sa opcijama, tako i kvalitetom, kako bi se probio i preuzeo deo trzista.
Tako je LG uradio i sa laptopovima, prve serije su bile fenomenalne za, u tom trenutku, male pare... Kasnije se za iste pare mogao uzeti samo losiji proizvod isto od LG-a (gledao sam "naslednika" mog laptopa).
Comment
-
Comment