zux
dali se hvataju kederi sa vektre a na djesija?
takve sam folije i uzeo ali j.b.g
ljudi odradio sam nesto sto mislim da niko nije odadio ubacio sam i povezao "suncobrane"vozaca i suvozaca od vekte a velika ogledalca sa sijalicama i prezadovoljan sam
uzo sam i kedere
imao sam tu olakotnu okolnost da je moj kum rasturio jednu vektru i tako...
da osvezim i ja temu?
znam da je red pa...
kao sto sam vec i napisao "suncobrani"su ubaceni,rucice zmigavca i brisaca takodje je donator bila veca
sivi delovi table i centralne konzole ofarbani mislim da se zove SONAX-om
sledi i sredjivanje "neba" i naravno rubova mozda i zanena "tepiha"ako se nadje u crnoj boji
GSI
folije nisam stavio napred i na zadnje staklo jer me je zajebo prodavac i dao manje nego sto treba,dokupio sam ja foliju pa je sada vozim u gepeku
prednji branik trazim vec 3-4 meseca i nigde da ga nadjem jer kao sto se vidi ovaj je puko ko zvecka jer ga je neka ****** na parkingu zveknula,a ne isplati mi se da ga opet sredjujem[opet ima da mekosta koliko i drugi a suvise je nizak]
neshica
nisam jos stigao do naslona za ruku imam da sredim "nebo" koje pada ljudima na glavu pa me ortaci psuju
kao i sredjivanje tapacira[rko-kozom] e sad je dilema dali da mi tapaciri budu crveni a ruvica za otvatanje vrata i rukohvat crni ili obrnuto?
ljudi stavio bi ja sve crno pa kad udjem u auto kao da sam u grobu
mora da se razbije to crnilo
ljudi od 11-15:15h sam sredjivao gepek,mozete da zamislite kakav je bio 2god nije ciscen i povrh toga bio pum svega i svacega kao na pr.vucna viljuska-25t [koju inace hocu da prodam]a tezi negde oko 40-50kg i jos 2l prosipanog mot.ulja morao sam da izbacim mebl a umesto njega legao "itison"pa ako nista drugo bar je cist
nisam slikao,baterije na kaerici su bile prazne
u planu je KN filter ali otom potom
ljudi stavio bi ja sve crno pa kad udjem u auto kao da sam u grobu
mora da se razbije to crnilo
Grdno se varas!!!
Pogledaj kako je kod mene u kadetu sve crno,i nije uopste tako strasno. Crno ti je i elegantno,a ti crveni detalji,paaa jedino ako oces stepove crvene,ali to opet neide na bela kola
Moj prijateljski savet,e sad na tebi je da odlucis
e pa ovako
danas je kupljen tepih[kao nov]plastike koje idu na stubovima[u perfektnom stanju]i drugi volan mislim da COMI ima takav
tako da auto ide kod limara cim se vreme popravi pa se kace slike
e posto sam vec uzo volan rado bi menjao ovaj moj od vece A,za samo 10e[koliko da nije za DZ.]
Srecno sa daljim radovima,nadam se da ces nas redovno obavestavati o radovima
p.s.Nas volan u kadetu je iz kalibre,onaj cetvorokraki,ako si takav uzeo onda si ucinio pravu stvar.Taj volan na kadetu lezi kao saliven
djesi je prekjuce usao u garazu i vec sada tj.jutros je bio vuslji za oko 5cm[stavljene druge opruge,izvarene grede limom 2mm]stare opruge su u takvom stanju da se nezna koja je gora
sada stoji ovako:
javascript:void(0);
Comment