stilo 2.4 abarth
Collapse
X
-
simpaticni komentari za stila.za potrosnju sam rekao da je 13l u proseku do sad sam tri puta sipao gorivo na 400km predjenih i bilo je oko 52-54l tako sam i ustanovio da je prosek 13l a verujte mi da ga jos isprobavam(mesec dana)i malte ne svaki dan ga stiskam pun gas(nemislim ceo dan).
a za 5 vrata sto ima i meni je ruzno za razliku od 3v ali sam morao zbog porodice da se odlucim za ovu varijantu,ali oprema na njemu je stvarno VRH BRATE.selenspeed,navigacija sa telefonom,mp3 cd (mislim da nemam dvd ili neumem da ga aktiviram_ako neko nesto zna o tome neka mi javi),kozna sedista kao nova,felnice itd itd itd.
Comment
-
-
citao sam na netu oko 8 sec ako je na manuelnom modu,a na automatiku cini mi se da je bilo oko 10-13 sec.ja neznam pouzdano koliko ubrzava do 100 ali znam da ide ko djavo iskljucis asr i na manual mod prebacis i milina samo da uzivas.a potpuno se slazem da je zadnji kraj auta ruzan ali sta se moze,ja ga uvek zato parkiram u nazad da ga negledam.
Comment
-
-
To je motor iz ne znam koje Lancie prebacen i realno nije nikakav sportista... Dodatno je ugusen selespeedom, ne zato sto je selespeed los(iako neki i dalje pricaju kako ne valja, sad im vise ne verujem)vec zato sto sa selespeedom ne mozes dobro da startujes tako da tu otpadaju bilo kakva dobra vremena na 0-100 i 402... Koliko ja znam dobro vreme za fabrickog Stila je tu oko 8.5 i moze da uz neke sitne modifikacije ide do oko 8 sec do 100. Dakle nista spektakularno. Mada taj auto mi i ne deluje da je pravljen za neko jurcanje... Opremu koju ima nemaju ni neka kola iz vece klase a kad se pogleda i cena svakako mislim da je isplativ. Jeste da trosi kao da je neki V8
ali boze moj...postoji i plin.
Sve u svemu kazem jos jednom odlican auto i jedan od moj trenutnih prvih izbora kada je u pitanju sledeci auto...
Comment
-
-
Konacno da se pojavi jos neko da ne budem jedini. Dobra je koza, a lose je sto je 5 vrata. Kako uspevas da potrosis samo 13 lija, ja ne mogu nikako ispod 15, mozda zbog cipovanja. Moj stilo ide 7.9 sec do 100 na sat, merio sa GPS ali samo ako iskljucis ASR, a sa ASRom ide 8.5. Pazi na nivo ulja i sipaj samo SELENIJU racing.
Comment
-
-
za stila abarth:auto je presao pravih 30 000km vidi se i po koznim sedistima mozda zbog toga trosi oko 13l a za ulje sam imao problem sa seleniom performer(plava limenka od 2l).iskren da budem pre nego sto sam kupio stila citao sam tvoje komentare po forumima jer sam se dvoumio izmedju stila 2.4 ili golfaIV sa tim karakteristikama,i presudio je stilo iz vise razloga.ako imas dvd na navi javi mi.ina ce da kazem par puta sam do sad izlazio na auto put da ga testiram i navukao je do 225-230km/h,i tada trosi jako puno da nemislite da je i tad 13l.
Comment
-
-
Autic je prva liga, mogu ti reci, koliko ima onih sa 3v vec su mi se smucili,
malo promene dobro dodje i jos kad je abarth, stvarno nema sta!
Nek te lepo sluzi i da sto manje posecujes majstora!!!
Comment
-
Comment