ljudi autic je stvarno vrh.povoljna cena auta u startu plus delovi jeftini(zupcasti kais sa spanerima 6000-7000 din) a ide preko 220km/h pa sta ces vise od jednog auta.imao sam i A6 2.4 177ks tiptronic i omegu 2.0 136 ks ali nijedan nije ni blizu abarthu sa ubrzanjem i cenama rezervnih delova
Koliko ti pokazuje trip comp u gradskoj voznji? Meni stoji obicno na ~17l/100km ali realno trosi ~15. Koje ti je godiste stilo? Bila je jedna serija (12/01) sa falicnim lezajevima na radilici i skoro su svi polomili klipnjacu na 30-50k km pa su menjali motore u garanciji.
Ako dodjes do NS javi se da vidim stila.
Koliko ti pokazuje trip comp u gradskoj voznji? Meni stoji obicno na ~17l/100km ali realno trosi ~15. Koje ti je godiste stilo? Bila je jedna serija (12/01) sa falicnim lezajevima na radilici i skoro su svi polomili klipnjacu na 30-50k km pa su menjali motore u garanciji.
Ako dodjes do NS javi se da vidim stila.
na compu je od 13.9-14.7,8,a sinoc sam opet napunio do vrha 47l na 393km.stvarno mi je ta potrosnja plasim se da nesumljas u moje izjave ali kazem ti da mislim da je mozda do guma moje su 205-55-16.
imao sam prosle godine A6 i kad smo stavili nove felne 17. i gume 225-45-17 danlop sportmax auto je izgledao mocnije ali je potrosnja skocila barem za 2 litre u proseku sto sam primetio i zimi kad sam ga stavljao na zimske 205-55-15 zbog skijanja.isao je brze a osetno manje trosio.
sad si me uplasio za radilicu jer moj autic je kraj 2001.ali sam ga uvezao iz italije pa se nadam da je dok je bio u garanciji posto je blizu Torina da je valjda sve otklonjeno.do sad sam presao oko 2000km netrosi ulje i prezadovoljan sam auticem.ako krenes za bg javi se ja sam u zemunu.
svaki put kad upalim auto i prebacim muziku na cd izbacuje mi na disp.da nema cd unutra ili gresku da li ima neko taj problem i sta uraditi(probao sam 5-6 cd doduse svi su pirati valjda nije zbog toga)?
Koliko ja znam navi nece da cita cd ukoliko ima neke zajbane znakove (tipa cirilca, slova koja ne koriste englezi il tako nesto). Znaci samo ako jedna pesma ima to, nema citanja (mislim na mp3), a dvd ne cita.
stize mi A4 2004.god za 7 dana pa ako resim da zadrzim A4 prodao bi stila ili obrnuto.inace bavim se uvozom automobila i imam vise auta ali uvek izaberem neki koji mi se jako svidja za sebe i vozim ga jedan period a sa ovim stilom abarthom sam stvarno odusevljen.
Comment