Eto..posle toliko traganja, i to pre svega za stilom, danas sam sasvim slucajno naleteo na ovu alfu.. odusevljen sam zaista, vozio sam je skoro ceo dan, jako lepo ide, mirno radi (za razliku od stila koji na leru radi kao traktor), lepo izgleda.. Uzivo je lepsa nego na slikama, enterijer je zaista xtra ocuvan, presla je pravih 95000km i 2003 je godiste. U pitanju je 1.9 JTD motor od 115ks. Prilicno je zivahan i moze se porediti sa a6 koji ce za koji dan verovatno otici
. Sto se planova tice, za sada skupljam pare za neke lepe felne (posto stvarno mrzim ovu ciganiju od ratkapni), ugradicu xenon kod vlade triona verovatno, srediti ozvucenje i staviti neki dvd, zatamniti stakla. Auto je generalno odlican, i prvi utisci su apsolutno pozitivni. Od mana mogu da kazem da je kada se ide u rikverc prilicno ne pregledan zbog sirokih stubova, a ujedno imam i jedan "problem". Sipao sam gorivo do vrha, i kazaljka se nije popela skroz gore, pa pitanje za ljubitelje i korisnike neke alfe da li se to desava, posto je inace sad pokazuje da je skoro skroz pun (vidi se i na slici), a bas posle tocenja je bio nesto ispod nivoa. Potrosnja je oko 6,7l u gradu, sve danas, i to bi bilo to za pocetak. Ukoliko ima nekih pitanja i saveta, tu sam 
Evo i slika..

Evo i slika..

Comment