civic d16a7

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • -Vedran-
    CBC Senator XXL
    • 03.10.2004
    • 3255
    • Beograd

Hondaholic, ne moras da se ljutis i da vise ne pises po forumu, samo zato sto ti je neko rekao da ima drugacije misljenje. Sto bi rekao Bane, zato forumi i sluze. Samo nastavi i ne primaj nista k srcu.

Posto si ustanovio da ti je motor D16A7, onda sam i promenio naziv teme, cisto da ne bude zablude.

Ja licno, postujem svaciji tuning tek kad mi donese izvestaj sa Dinoyeta, a koliko vidim MarkoKG ce ovde to jedini da uradi!

Svaka dalja poruka koja ne bude bila vezana za Hondaholica i njegov auto, ce biti obrisana!
    Power of dreams !!!

Comment

• mita
      CBC Član
      • 24.07.2006
      • 29
      • V.M.Lug

@hondaholic - ko se ljuti....zna se sve sto si napisao iza toga stoji i tvoj rad, samo tako nastavi.

@neman - izgleda da cu morati, ove klase me samo zbunjuju

Comment

• PINHEAD
        CBC Senator XXL
        • 30.03.2005
        • 373
        • BG, Vidikovac

Ja se izvinjavam ako sam malo preterao sa reagovanjem, jednostavno me iznervira takav stav.

Ljudi, svaka vama cast na svemu sto ste uradili, skidam kapu. Ali nemojte sebe dizati u neke visine i praviti se najpametnijim samo zbog toga. Mnogim teoreticarima nedostaje prakse i mnogim praktikantima nedostaje teorije.

Ishod: ovi prvi sve znaju na papiru a 90% tih stvari ne umeju da realizuju, a ovi drugi sve vole da cacnu i otvore a nisu svesni 90% nekih stvari koje potencijalno mogu shebati. Pritom nikog ovde ne svrstavam ni u jednu od kategorija, cisto da se zna.

Prema tome, bez obzira koliko sam procitao tehnicke dokumentacije, tudjih iskustava argumentovanih prakticnim radom, i koliko god da sam puta zavrtao rukave, ja cu i dalje biti samokritican prema svim tim stvarima koje sam naucio i nista necu prihvatati i tvrditi olako. A to bih savetovao i vama "majstorima", bez ljutnje, ovo je samo dobronameran savet.

A ako cemo vec da se razbacujemo argumentima, pitajte recimo, Timija par stvari o analizi, dedukciji, metodama ucenja i experimentisanja koje smo oboje radili na fakultetu. A onda se zapitajte u cemu je razlika izmedju elektrotehnicara srednje strucne spreme, elektrotehnicara sa visom skolom, diplomiranog inzinjera elektrotehnike, magistra, doktora.

Ako vam se ne svidja pomenuta struka - zamenite sve to sa masinstvom na primer.

Vedrane molim te nemoj da brises ovaj post. Ja prestajem ovde, jos jednom, izvinjavam se svima i tvrdim da ja nisam poceo prvi flejm na ovoj temi...
        EI9, EJ9, EK9......

Comment

• H22A7 CIVIC
          CBC Član
          • 24.09.2007
          • 18
          • macedonia

ok nerazumem dali se radi za lonac ili cevi od izduvne grani pa sve do zadnjeg dela auta su fi 76mm

Comment

• BGILLEGAL
            CBC Senator XXL
            • 22.05.2006
            • 653
            • Beograd

Ovako... da i ja reknem koju. Bio jednom jedan golf VR6. Full odrzavan, sve fabrika, ma chasa! I onda dodje baja, kupi izduvnu, komplet izduv, bregastu, CAI, ECU, i sve na papiru kad saberes trebalo bi iz golfa da izvuche oko 280 konja.... Onda sve to profi tim spakuje, i auto osetno ide losije. Ode se na duno i auto ima 30 konja manje . Jes da se vrteo 3 hiljade vise nego stock ali 30 konja manje. Vratishe sve na fabriku i opet 190 konja. Probali samo izduv i dobili koji konjic vise.
            Sta sam hteo reci. Nece sve onako bas kako pise. Jeste u pravu je Djura da kako je inzenjer to zamislio i napravio da je to najbolje. Slazem se sa tim 100%. Ali sve sto radite i mislite da ste nabili koji konj, ne da bi nama dokazali nego da bi sebi dokazali, opalite dyno koji je smesnih 2000 din. Toliko se, pa puta nekoliko, svake nedelje pojede i popije na banjici ili gde vec. Znaci nemojmo da se igramo, ja imam fi50 a ti fi55 i ti si nabio vise konja. Sve prvo proveri pa onda pricaj. I naravno korak po korak a ne uradis sto stvari, a ono auto losije ide...

Comment

• [SALE]
              CBC Član
              • 15.04.2008
              • 15
              • Bijeljina

i koliko ima sad konja,nema vise od 95!Mislim da ti i nisi neki specialac dok ne razlikujes B-seriju i D-seriju...to ti je isto kao noč i dan

Comment

Working...
              X