Videcu...mada..nije toliko ruzno, uzvo bas lepo izgleda i ne strci mnogo, jedino sto zaklanja otvore za hladjenje..ako naletim na neki double din firmirani, odmah pitam za zamenu
Alfica je bas sexy,a i pioneer je VRH!!! Samo ne bleni puno u njega,da ne bi kupovao ponovo felne,kao sto se meni za malo desilo.
Samo napred u daljem ulepsavanju ovog vec prelepog auta
Mislim da smo se nocas mimoisli na Trgu... Lepa ti je Alfica, vidim stavio si i xenone, jel su to 8000k? Jesi li spustao malo auto? Pozdrav
Jesmo jesmo, ambledovao si mi jel tako? To si bio ti? Nisu bile bg table cini mi se?
Da, stavio sam xenone, 6000k je u pitanju.. nisam nista spustao, samo sam stavio visu gumu (215/45 R17 kao fabricki) i sad je sve ok
Originally posted by PerkeNS
Kolko te je izasao DVD?
Bas lepo izgleda Alfa. Felne joj isto odlicno stoji, jos da se spusti i taman
Hvala!
Dvd je kostao oko 750e mada ja nisam dao te pare, mnogo je, nego je bila neka kompenzacija u pitanju.. tako da je proslo ok
Inace auto cu najverovatnije prodavati u skorije vreme, pa ako ima zainteresovanih..
Razlog prodaje pare
Al dobro..bice opet..
Evo malo modifikacija od poslednjeg slikanja..
Skinuo sam u Novom Sadu kod Bate zadnji lonac, stavio ukras i skinuo srednji katalizator.. Rezultat je po meni mnogo lepsi zvuk koji se spolja cuje kao da avion polece, al umereno, i nesto vise snage na visokim obrtajima. Ono sto sam jos uradio jesu ksenoni i alarm
Btw ukoliko je neko zainteresovan, dvd je na prodaju jer uzimam double din..
i da..hvala puno dusanu sto me je sacekao u novom sadu iako sam kasnio dobrih pola sata zbog pucanja gume.. jos jednom hvala!
i da..auto je malo prljav al sta sad, nisam stigao da ga operem..
Auto ti je bombona, video sam ga opet pre par dana u gradu...
Imas li u planu spustanje? Imas u Centru Boban Sparco opruge po nekoj dobroj ceni, oko 200 EUR cini mi se...
Sto se spustanja tice, cena i nije toliki problem.. problem je sto je auto i sad zaista nizak, i kaci ispod sta stigne.. tako da mi je ovako ok, gume su 45, tako da je ok i visina i nije bas tako visoko kao sto je bilo ranije .. imam u planu da stavim one bocne "spojlere" ili kako se vec zovu sto se stavio vnov, i eventaulano neki gta branik zadni, posto mi se pozadi uopste ne svidja ovaj obicni, mnogo je "ovalan"..
Comment