napaisacu , samo da uslikam jos i motor i izduv ... bice danas ... i ja mislim da jesmo , jer sam cesto dolazio u PO imali smo neke vune tamo pa ono...
... ovo su slike dobrog starog 2,0 8v motora na satu ima 250000 km i radi odlicno , kod mene je vec celih 50000km i ne da sam zadovoljan nego prezadovoljan sa njim .
nabasah na ovu sliku lonca kada je stigao , inace kupljen preko ebay-a ...
odlicna stvarcica a bila maltene za dz
i da napomenem uskoro sledi restajling auta, tj farabanje kompletnog branika u boju auta kao i pragova. Promena maske u onu niklovanu (ista kao moja samo nije u boji ... ) i ako neko zna ko ima tu masku a menjao bi za moju plus neka doplata bio bi zahvalan
A maska,mislis na trougao?Verovatno na otpad po to ...
Kad rece otpad,jel ima u Radincu neki otpad sa ponekom Alfom mozda?Tako mi rece neko ...
da ima otpad poznajem decka dobro radice samo italijane ,konkretno sada ima jednu 155 2,0 8v sa dobrim motorom , 145 1.6 16v... i tako , ako ti nesto treba javi pa da resimo
Gile i ja se nesto dvoumim oko toga , dali da ofarbam sve i pragove ili da ofarbam napred i pozadi samo gornji deo branika a donji da nediram kao ni pragove ...dvoumim se
Iskreno ja tu ne bih nista dirao, eventualno hromiran gril i mozda bih ofarbao plastike na pragovima. Mislim auto je kao casa i prosto da te zao da bilo sta diras...
Pozdrav
Gile i ja se nesto dvoumim oko toga , dali da ofarbam sve i pragove ili da ofarbam napred i pozadi samo gornji deo branika a donji da nediram kao ni pragove ...dvoumim se
ja ne bih farbao donji deo barnika u boju auta vec samo gornji ako to vec hoces da radis,mada ni to mi se licno ne svidja nesto posebno osim kad je u pitanju jarko crvena boja alfe,e onda joj to stoji do 00,kao i kod bele boje recimo a ovako sta znam,ja sam razmisljao kod mene to da uradim ali ipak necu,mozda kad budem farbao ceo auto sledece godine ali videcu opet ,pragovi su takodje po meni skroz ok da ostanu crni kao i donji deo branika koji i nema svrh farbati jer se lako iskrza od kamencica i sl. provereno....
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
ok hvala...i ja imam 4 nove tigar 185/65 ali su 14" pa mi zadnji tockovi izgledaju uvuceno sto me uzasno nervira...zato cu da kupim dimenziju kao tvoju i vecu felnu pa da vidim hoce li biti bolje...zato sam te pitao za tvoje gume jer ja hocu da i kod mene zadnji tockovi izgledaju kao tvoji...poz
Comment