EVO I MENE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • OMP
    CBC Senator XXL
    • 15.11.2004
    • 458
    • Krusevac

evo kako izgleda crevo od aspiratora
    ,inace celo je od tankog aluminijuma i savija se,a i lako se osteti sto se uzih a imas i varijantu isto ovakva creva ali su od nekog kartona oblozenog aluminijumom,za to znam da ima uzih i obicno ih koriste kod vw buba pozadi u motornom prostoru za dovod vazduha u onu kutiju sto imaju ili sta vec,sigurno si vidjao,takva su i fabricki valjda na njoj toga znam da ima da se kupi....
    Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji

Comment

• PRESRETAC
      CBC Senator XXL
      • 09.10.2007
      • 333
      • BG
      • Grande punto 1.4T

danas bio da namontiram felne kad ono trt...pozadi mogu a napred cesu o kljesta...nema veze...jurimo druge...ako nekome trebaju te felne neka mi se obrati na privatnu poruku...
      sigpic

Comment

• PRESRETAC
        CBC Senator XXL
        • 09.10.2007
        • 333
        • BG
        • Grande punto 1.4T

kupih danas protivpozarni aparat S1,sredstvo za ciscenje i ispiranje hladnjaka,sprej za ciscenje kocnica,komplet rezervnih sijalica,fluorescentni prsluk i patosnice sa logom alfa romeo...narucio sam one bez gume u sredini...crne su boje sa crvenom trakom okolo...bice gotove u utorak pa cu da ih slikam...cena 1950 dindzi...e da...dobih i majicu auto sport kao i clansku karticu za popuste...
        sigpic

Comment

• Damjan156
          CBC Senator XXL
          • 07.01.2008
          • 568
          • Beograd

Ček,ček komšo...Reko si patosnice sa logom Alfe?Pa kakve su? Jesu original? u ovom Auto sportu na Brdu?

Idem sutra ujutro i ja da vidim šta ima tamo pa i ja da naručim jedne
          Strauli motorsport
          Moja Alfa

NIŠTA NIJE TVRDOGLAVIJE OD EMOCIJE

Comment

• Vukasin
            CBC Senator XXL
            • 19.10.2006
            • 528
            • BGD, Padina

Imas u Auto Sportu na Brdu da narucis patosnice, tipske, za svaki model
            Mada imas dobre i u Lav Autu na Belim Vodama, samo je manji izbor...

Comment

• Damjan156
              CBC Senator XXL
              • 07.01.2008
              • 568
              • Beograd

Fala košo! Ja danas već kupio =] Stižu u utorak

Ove presretačeve su odlične!Video sam i još jedne za C5,takođe baš izgledaju kvalitetno.
              Strauli motorsport
              Moja Alfa

NIŠTA NIJE TVRDOGLAVIJE OD EMOCIJE

Comment

• PRESRETAC
                CBC Senator XXL
                • 09.10.2007
                • 333
                • BG
                • Grande punto 1.4T

je*iga odnela mi zena digitalac na more tako da ne mogu da slikam patosnice...slikace damjan156 pa ce da stavi kod sebe u temu...slikao sam mobilnim ali ne vidi se lepo zbog sunca...bitno je da sam zadovoljan patosnicama za te pare...steta samo sto i na suvozackim nema logo alfe ali sta da se radi...da sam znao da moze nesto da se doplati pa da bude i na njima ali je*iga...vise srece u narednom izvlacenju...uostalom evo budjave slike pa ko uspe da vidi nesto svaka mu cast...

sigpic

Comment

• DushanSD
                  CBC Senator
                  • 25.03.2008
                  • 248
                  • Smederevo, Srbija

Kako su joj dobro legle ove patosnice, ko shamar za vrat .
                  Pozdrav

ps: znam da se ne vidi ali sam video kako iste takve stoje na 75-ici pa zato kazem (ne moze da bude lose), lepo se uklapaju uz enterijer i tepih..
                  POZURI POLAKO!!!

Comment

• PRESRETAC
                    CBC Senator XXL
                    • 09.10.2007
                    • 333
                    • BG
                    • Grande punto 1.4T

e pa ovako...danas sam cackao nesto oko kola i vidim sledeci problem...dakle...izmedju levog fara (gledano ispred haube) i onog kanistera za tecnost za brisace ima neka crna kutija na koju je nakacen neki ventil koji je pod brojem 20 na slici

i na njemu se odlomio jedan kraj kao sto se vidi

od tog ventila ide jedno plavo crveo nakaceno na usisnu granu i jos jedno plavo ka ventilu...e sad...mene zanima cemu sluzi taj ventil...u knjizici od alfe koja je na nemackom pise pod brojem 20 sta je to ali ja nemam pojma nemacki pa neka neko prevede...

da znam sta da trazim u radnji da ga zamenim...je*iga slikano je sve telefonom pa se slabo vidi...
                    sigpic

Comment

• dekideki
                      CBC Senator XXL
                      • 26.07.2005
                      • 1914
                      • Beograd

zapusi sve ta plava creva nicemu vise ne sluze posle 10 godina.

u pitanju je sistem za reciklazu benzinskih isparenja.

*ventil na rezervoaru benzinska isparenja prvo salje u tu crnu kutiju koja glumi filter sa aktivnim ugljem (tesko da je jos uvek aktivan) a ceo sistem u sklopu s tim ventilom glumi ekonomiju i ekologiju kako se ta benzinska isparenja ne bi ispustala na drugi, sigurnosni, ventil na chepu vec idu direkt u usisnu granu preko koje se sagorevaju u motoru. ECU prati kako lambda reaguje pa koriguje brizgaljke i sve to rezultuje manjim zagadjenjem smanjenom potrosnjom itd itd

zapusi sve to svuda a ceo sistem baci napolje

pozdrav
                      .

Comment

• PRESRETAC
                        CBC Senator XXL
                        • 09.10.2007
                        • 333
                        • BG
                        • Grande punto 1.4T

zapusicu...uostalom dogegacu se do tebe u petak ispred tvoje zgrade pa da mi kazes sta da zapecatim...sta sam sve izvadio do sada dobro je da jos ide kako treba...skoro
                        sigpic

Comment

• dekideki
                          CBC Senator XXL
                          • 26.07.2005
                          • 1914
                          • Beograd

koje ti je crevo puklo? ono sto ide u usis ili sto dolazi u ventil iz crne kutije?
                          .

Comment

• PRESRETAC
                            CBC Senator XXL
                            • 09.10.2007
                            • 333
                            • BG
                            • Grande punto 1.4T

nije puklo ni jedno crevo...pukao je ventil (slika broj 2) na onoj strani gde ide plavo crevo u usis...probacu da zalepim to pa da vidim sta ce da bude...ako treba da kupim ja novi taj ventil ako nije skup...
                            sigpic

Comment

• stefan123
                              CBC Senator
                              • 30.06.2007
                              • 272
                              • Podgorica

Moze li kakva bolja slika patosnica ? Trazim ih vec....Ima li i za 145 ili samo 156 ? Obije mi trebaju...

Ako sam dobro shvatio 20-25€ su ??

kolka je doplata da logo bude na svakoj ?
                              www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
                              Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.

Comment

• dekideki
                                CBC Senator XXL
                                • 26.07.2005
                                • 1914
                                • Beograd

ma ne kupuj nov ventil, samo zatvori to crevo jos kod u****, na njega ti vuce falsh vazduh. ladno te to zeza sve vreme. baci ceo taj sistem raspitivao sam se u vezi s tim to nema vise nikakvu funkciju. ozbiljno. u krajnjem dacu ti ja moj ventil nikako da ga izvadim napolje nemam nikako vremena.

dok je hladan ne smeta mu jer daje bogatiju smeshu ali kad se ugreje predje u normalni rezim a kod njega vuce vazduh koji nije prosao kroz protokomer vec direkt u usis i slogira se i ugasi posle par sekundi. meni ima smisla.
                                .

Comment

Working...
                                X