Aa ne ne, to je trenutna situacija. Veruj mi, danas bi trebalo da ga uradim do kraja pa cu okaciti slike. Bice potpuno druga prica. I jos sto uzivo 5X bolje izgleda!
Evo videces i sam, a pogotovu kad se vrate one felne... Ali iskreno da mi kazes, nemoj da bude ono: Jesam ti lepo rekao..., a da mislis drugacije.
Ae pozdrav
Izgleda veoma prljavo! jbg taman ga zaperem, pa padne kisa...
Nego, imao sam frku oko Amerike, traze me vec od Januara, tako da je clio zapostavljen. Cim budem imao malo slobodnog vremena, bacicu se na sredjivanje, pa onda stizu i slike! Poz
Upravo dosao sa servisa:
- filter gorivo
- filter ulje
- filter vazduh (vratio fabricki dok ne operem ovaj)
- polen filter
- zamena ulja u motoru
- antifriz
i sve to me izaslo sa rukama 8700din.
Ako nekome treba, rado cu mu preporuciti Jocu i Belog!
Red je da objavim i ovde, clio se prodaje! Tek registrovan, uradjen servis(radilo se na svakih 8 k km), novi diskovi, full oprema, dva seta guma i felni, presao 100700 km, trosi 4.5L leti, zimi 5 - 5.5L! Trenutno izgleda ovako:
Ako je neko zainteresovan neka mi se javi na pp!
Pozdrav!
Da ne verujes.... Nudi mi covek samo 300 eura za doplatu! S obzirom na stanje u kakvom je clio trebalo bi min 500 da doda! Tako da sam mu se zahvalio i reko da cu lepo prodati kola pa onda doci s keshom. jbg, covek ne shvata da bi bio miran sa kliom duze vreme. A sto je lik, rekao mi je kao odgovor na cenu klija: "Ne bih da ti nesto kudim kola i to, al nisam ja siso od oca nego od majke."
Klio je 2002 god. Francuz bio dve god. u Novom Sadu jednu, odakle sam ga i kupio. Eto od kad je kod mene, divno se ponasao od prvog dana pa do sad. Ima od opreme: abs, esp, servo volan, air bag za vozaca, suvozaca i bocne, podesavanje volana po visini, sedista isto po visini i nemaju onaj tocak vec ruckice, klima, elektronski podizaci stakala, senzore za kisu tj. uskladjuje brzinu kretanja brisaca u odnosu na kolicinu padavina, senzor za pojas, alarm, centralna brava, kodirani kljuc, cd plejer sa komandama na volanu. Presao je 100 800 km, vozen sa dva seta guma i felni, tako da su ove T200 koje su trenutno na njemu jos uvek kao nove(kupljene nove pre dve god), one su u kombinaciji sa celicnim felnama, a ima i Alessio 16ice sa Pirelli gumama 195/45 R16. Stavljena najkvalitetnija folija sa Uv zastitom. Registrovan pre dva meseca, tek uradjen servis(inace radjeno je na svakih 8-9k km) svi filteri, ulje, nosaci motora novi, diskovi novi, dakle ko ga uzme, ima samo da sipa gorivo i da uziva. hehe a gorivo je smejurija: trosi 4.5L euro dizela. Bez alu felni, znaci ovakav kakav je na slici u jednom od postova iznad sa celicnim felnama ali vrh gumama, ga cenim oko 5800 eura, a sa Alessio felnama i Pirelli gumama ga ne bih dao ispod 6200. E, da, plus sto ima tablice sa 4 broja koje sam platio 300 eura i ostaju na kolima. jbg
Evo da javim, Clio mi ode pre 15ak minuta! Bas mi je tesko iako sam prizeljkivao taj trenutak... Otisao je u dobre ruke i siguran sam da ce biti pazen kao kod mene. To mu je to...jedan otisao, drugi dosao!
Comment