Audi 100 cc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jerotije
    CBC Član
    • 09.09.2007
    • 80

Nepouzdanosti......? Skoro da nisam imao pouzdaniji auto [moje iskustvo] Nema veze. Pozdrav !

Comment

• jerotije
      CBC Član
      • 09.09.2007
      • 80

Vozi li jos neko ovakvu masinu, ima li neko delova da mu stoje u garazi a da mu netrebaju ? Konkretno, treba mi desni far ili socivo fara [malo je slabije] i desni tapacirung vrata [progoreo od cigare] ?

Comment

• doc
        CBC Senator
        • 25.08.2006
        • 240
        • BGD/KG

ako te ne mrzi da prosetas do Mladenovca - Gile se zove lik, ima bukvalno sve sto moze da ti padne na pamet. tel je:064 113 08 94
        Pametniji popusta, ali mentalno...

Comment

• doc
          CBC Senator
          • 25.08.2006
          • 240
          • BGD/KG

pa ovako, jednom me ostavio na putu, kad je pukla razvodna ruka, ed je razvodnik paljenja imao luft, al to je zamenjeno.
          a sto se ostalih gluposti tice, popravis jedno, crkne drugo, popraviss to, crkne nesto trece, i tako u krug.

Comment

• jerotije
            CBC Član
            • 09.09.2007
            • 80

Znam Gileta tj imam njegov tel. Tebe bas tera neki maler sa tim Audijem. Ako ti razvodnik ima lufta moguce je da i zbog toga puca. To sam zaboravio da ti kazem. Jel ti ponekad trza u voznji ?

Comment

• doc
              CBC Senator
              • 25.08.2006
              • 240
              • BGD/KG

ranije - ponekad, a sad postalo non-stop.
              nova dijagnoza je da polako i sigurno crkava servo za kocnicu, tako da je to sledeca stavka za zamenu

a koliko sam shvatio majstora, to je i uzrok pucanja\cimanja u voznji ...

Comment

• jerotije
                CBC Član
                • 09.09.2007
                • 80

Taj servo je 20 eura skinut sa divljaka. Tek da nije dzabe. Ako neznas nikoga osim tog Gileta dacu ti telefone ljudi u Bgd koji rasklapaju 100-tke

Comment

• doc
                  CBC Senator
                  • 25.08.2006
                  • 240
                  • BGD/KG

Ne znam ih po bgu, daj brojeve

Comment

• Marko001
                    CBC Senator XXL
                    • 09.09.2006
                    • 1070
                    • Belgrade

e ovo je interesantno, isti auto, a jednom od vas dvojice se stalno nesto kvari, crkava, ********, a drudi prezadovoljan

Comment

• jerotije
                      CBC Član
                      • 09.09.2007
                      • 80

Ja samo iznosim svoja iskustva. Neznam samo sto g-din nece da ga proda ako ga nesluzi. Meni kad nesto neide ja se odmah otarasim bede. Prodajem ga prvom pacijetu koji pruzi ruku i ponudi. Pre toga stavim super lepak na dlan he he he. Pozz

Comment

• doc
                        CBC Senator
                        • 25.08.2006
                        • 240
                        • BGD/KG

ja uopste nisam merodavan, posto, ako nesto lose moze da se desi, desice se meni...

kako Dora napisa nekad, prvih 100 godina je tesko, posle se nekako naviknes

p.s ja bih ga prodao odavno, al ne pitam se samo ja da li ili ne...

Comment

• doc
                          CBC Senator
                          • 25.08.2006
                          • 240
                          • BGD/KG

i sta bi sa tim brojevima telefona po bgu?

Comment

• chedda75
                            CBC Početnik
                            • 03.11.2007
                            • 2
                            • Beograd

pozdrav iz bunara zvanog Audi 100

Evo još jednog vlasnika i investitora u nikad do kraja popravljeni Audi 100cc. Inače auto je 1921 ccm. 74 KW, 1983. god. Svašta sam na njemu radio (nov hladnjak, servis alnasera, servis karburatora x 3, zamena kaiševa, nove gume, akumulator, ugradih plin, razvodna kapa, razvodna ruka, svećice, pločice, zamena cevčica kočione instalacije ka zadnjim točkovima, novi prednji amortizeri...).

Elem, tu još ima i ima da se radi... Curi mi servo pumpa (ili već nešto oko toga), malo na limariji, kvrcnuta mi šoferka, zadnji amortizeri, zatim u Boban sajla mi rekoše da bi trebalo i ostatak instalacije kočionog sistema zameniti... itd. AJOJ, zaboravih registraciju od 19500 din. Užas!

Ali sam i dalje PONOSNI vlasnik svega gore navedenog. I dalje živim u uverenju da ništa udobnije ne postoji za te pare.

BTW...Jerotije pomenu telefone u Bg-u...Ovo na surčinskom putu i u Kotežu je sve probrano od delova što valja. Zli taksisti već godinama beru odatle. Masu puta pođem po nešto pa ništa. Daj nekog za koga ne znam. Inače ću morati da se iščlanjujem iz kluba obožavalaca i da završim na nekom Yugo45 ČUDOVIŠTU.

Jerotije daaj te telefone please

Comment

• zverko
                              CBC Senator XXL
                              • 19.08.2005
                              • 7085
                              • BGD
                              • Audi A4

ljudi, odrzavanje tog modela je toliko jeftino da je smesno, sto se hebavate sa polovnim delovima koji su mozda i u gorem stanju nego ti vasi.
                              deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• miura
                                CBC Senator
                                • 18.10.2006
                                • 227
                                • Lazarevac

Auto otpad u mestu Vreoci, na Ibarskoj magistrali 5 km pre skretanja za Lazarevac, sa leve strane. Drže samo Audi i Fiat. 0642727531. Imali su par rasturenih komada stotki pree 2 meseca. Ja pazario šoferku za 50€, spoljni štop 25€... moj ortak uzeo servo letvu za B4 za 50€.

Menjao sam za godinu i po: prednji (2000d)i zadnji desni ležaj (750d), desni kraj spone (550d), diskove (2250), pločice (1550), dve gume (3400 - nove trajalke 185-70), nosače menjača (700d) , termostat (650d), termoprekidač (600d), grejač kabine (1500d), kapu (1200d), ruku (300d), dihtung poklopca (200d), štopaljku (25€). Šoferka (50€) i zupčasti sa španerom (1700d) čekaju na zamenu.

Auto je neuništiva strvina u najboljem smislu te reči. Trebalo je da uložim jiš jedno 300€ u njega pre 3-4 meseca (lamela, silen-blok zadnji, dve gume, zupčasti, hidropodizači, semerinzi radilice...) ali još čeka bolje dane (upisi, prijemni, školarine... pa x 3). U međuvremenu je bio malo do Tivta, bez ikakvih problema.

Sve maštam o nekoj hondici-alfici ali kad se zavalim u ovu fotelju momentalno kapiram da bi se zahebao...
                                Moj je 1986 1.8, Keihin karburator, 75KS, plin BRC bio ugrađen, troši oko 14 po gradu. Ima servo, el. retrovizore, el. šiber, el. podešavaje sedišta, centralnu, fabričku kuku... fali klima, podizači i koža za komplet ugođaj.

I još nešto. Od kako imam ovo čudo nešto mi slabo istrčavaju pred haubu ove Jerotijeve kolege.
                                Toliko od mene.
                                Mitsubishi Colt 1332ccm benzin 95KS 2005

na forumu

Comment

Working...
                                X