Audi 100 cc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jerotije
    CBC Član
    • 09.09.2007
    • 80

Audi 100 cc

Originally posted by jerotije
    Ja samo iznosim svoja iskustva. Neznam samo sto g-din nece da ga proda ako ga nesluzi. Meni kad nesto neide ja se odmah otarasim bede. Prodajem ga prvom pacijetu koji pruzi ruku i ponudi. Pre toga stavim super lepak na dlan he he he. Pozz
    Ima li neki dobar Audi 100 cc na prodaju ?

Comment

• -Miki-
      Moderator
      • 09.11.2005
      • 708
      • Valjevo
      • Honda Accord coupe cg4

Ja samo iznosim svoja iskustva. Neznam samo sto g-din nece da ga proda ako ga nesluzi. Meni kad nesto neide ja se odmah otarasim bede. Prodajem ga prvom pacijetu koji pruzi ruku i ponudi. Pre toga stavim super lepak na dlan he he he. Pozz
      Jerotije sa takvim izjavama nije ni cudo sto covek odbija da trguje s tobom , drugo ako vec predstavljas ljubimca jbg brate sto ga bar ne opra da se vidi lepo - onako sa slika izgleda vrlo prosecno a i ne deluje da ga bas previse volis koliko pricas... uzgred imao sam doticni pa evo ti neka moja iskustva sa njim.

Dakle imao sam isti audi 100cc '86 god. pre 10-tak godina ,bese u njemu petak 2.0 karburator kad sam ga kupio(celih mesec dana od dana kupovine ) i trosio je kao kuga 15-20 litara na sta sam ja odgovorio sa 2.0 dizelom takodje petak .Solidnih 75ks potrosnja 6.5-8 litara nafte naravno. Bio mi je u vlasnistvu 3 godine i mogu reci da sam se slatko navozao zaista odlican i pouzdan auto, po potrebi delove sam nabavljao u Sapcu uglavnom sa auto otpada jer su daleko bolji delovi od ovih koje imas da kupis u prodavnicama (turcini i ostala kucna radinost). Znaci robustan izdrzljiv i dobar auto je generalno moje iskustvo sa 100-kom.C4 je jos bolja varijanta ako budes u prilici njega da pazaris nemoj se razmisljati.

Za za kraj neka te auto lepo sluzi ali pruzi mu malo vise paznje nego sto se iz tvojih slika vidi.... postavicu ti jednu sliku mog bivseg cc-a (slika je skenirana pa nije bas perfektna) .

Pozz

[img][/img]
      Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

novi rezervi delovi ne moraju uvek biti Made in Turkey, ima i germanski tj linija za proizvodnju tog auta nije prodata cela turcinu vec je rasparcana po celoj evropi a i da su sve turski, sta fali? jel znate de je turska a gde smo mi? to sto kupujete "febi" silent-blokove iz pazove a mislite da su turski to je druga stvar. kvalitetan rezervni deo kosta bilo daje turski, nemacki ili italijanski ali oped da ponovim za taj model... smesno....
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• milannik
          CBC Senator XXL
          • 23.12.2004
          • 1455
          • Niš

Re: Audi 100 cc

Ima li neki dobar Audi 100 cc na prodaju ?
          Ima, 2.3, plin sa atestom, sredjen prednji trap, felnice sa mnogo krakova (mislim da su fabricke), neka bordo boja, jako retka, unutra i spolja super ocuvan... Da, 85 godiste, ako te interesuje da se raspitam jos?

Comment

• joca2704
            CBC Član
            • 06.08.2007
            • 29
            • Beograd

Re: Audi 100 cc

Cao ludi !!!
            Dugo me nije bilo vidim da se govori o delovima, ako nekome nesto treba za ovaj auto neka mi se slobodno javi pomocicu vam !!!
            Inace ja ovakav auto vozim od '89 i promeno sam ih do sada 5kom. tako da mi je ostalo nesto delova, a ako i nesto nemam mogu da vam kazem ko ima sigurno !!!

Pozdrav svima!!!
            Audi 100 CD
            136 hp

Comment

Working...
            X