Moje alfice...
Collapse
X
-
igorkrnic
Zivnula nego sta.
Danas mi je Alfa na servisu, ulje, filteri, spaneri, kaisevi, termostat.
Primetio sam prilikom zamene felni da su mi diskovi i plocice u ocajnom stanju, a koci odlicno. Tako da cu uskoro morati i to da menjam.
Cije diskove i plocice da trazim?
atasic
Igorova 156 odlicno izgleda uzivo sa ovim novim felnama.
Comment
-
-
Ja sam stavio Delphi na sva 4 tocka, kostalo me oko 5000 din i nemam primedbi, prekjuce registrovao auto i na tehnickom sam imao silu kocenja 3.5 kN, a na proslom tehnickom sa starim plocicama jedva da sam imao 2kN do sad na svakom autu koji sam imao bilo je oko 2.2 kN
Comment
-
-
Ja sam stavio italijanske SIMER izašle me prednje 2600din i zadnje 2400din i zadovoljan sam.Nisu su mi skripale dok nisam ofarbao klješta,ali vremenom skripe sve manje,dok se ne skine ostatak farbe što mi je ostao na diskovima.Za preporuku su!
Comment
-
-
Comment
-
-
Mislim da hoce, ali moras da zoves policiju da napravi zapisnik....i posle imas majstore sa kojima tvoja osiguravajuca kuca saradjuje i kod njih mozes da sanirash bez da ista platis, ako hoces kod nekog tvog majstora platis i onda ti refundiraju......ja bar tako znam, tako su mi objasnjavali kada sam uzimao kasko, nisam imao prilike da proverim.......sa tim da ako koristis kasko uslugu sledece godine nemas pravo na popust (svake godine ti se taj popust povecava ako nisi koristio).....
Comment
-
-
Pazi, onog dana kad sam stupao u kasko,
pre mene je bilo par vozila koje je neko cuknuo na parkingu i bili su bez zapisnika,
koliko sam shvatio da za manja ostecenja nije potreban zapisnik.
Ali cu morati da proverim, bitno mi je samo da priznaju,
popust im i nije neki.
sad sam citao ugovor imam neki paket D, svasta su naveli da isplacuju pa i
zlonamernih postupaka ili obesti trecih lica
malo mi je laknulo,
ali kad pomislim na gnjavazu dok se to ne sredi nije mi dobro
Comment
-
-
Opet kazem proveri jer su meni rekli da treba valjda zapisnik...... tako mi je lik objasnjavao u kojim situacijama ne gubim pravo na popust, naravno kad nisi kriv ili kada udaris zivotinju na putu pa uspes da dokazes da je to napravilo stetu....sve u svemu, bez sekirancije, to je problem koji s elako resava i nemoj dozvoliti da te opterecuje.....znam kako ti je, ja sam imao Alfu bez tackice na sebi i nervirao se svaki put kada sam video da mi nesavesni vozaci na parkingu ostavljaju tragove po vratima....ali nazalost sve je to realnost..........resices i gotovo...
Pozdrav
Comment
-
-
Originally posted by BlackBeautyČestitam!
Čini mi se super očuvana
Čuvaj je pazi i mazi. Sretno.
Naravno, VW looklike ratkape dole, naljepnice u smeće...
ocuvana je lepo, potvrdio i majstor,
za pazenje i mazenje cu se potruditi, mada je tesko ja ulazem a drugi unistavaju, tako mu dodje,
a VW ratkapne i parking nalepnice su odavno na nekoj deponiji
zvao sam danas za stetu i nema nikakve frke za sredjivanje,
a sad treba da odem u sup Zemun da mi daju uvidjaj i to je to.
Originally posted by Damjan156E majku im!
Drž se Gane!
Uspećeš valjda to kaskom da nadoknadiš,jer koja inače korist od njega?
Comment
-
Comment